Groep de Mos moet en zal geliquideerd worden

Die coup was blijkbaar nog niet genoeg.
Terwijl het CDA en de PvdA, middels een coup, de macht al naar zich terug hebben getrokken, blijkt dat niet voldoende te zijn voor die nogal rancuneuze partijen.
Terwijl een groot gedeelte van de bevolking nog steeds achter De Mos blijft staan, denken deze regenten wel te weten wat goed voor de Hagenaar/Hagenees is.
Hoogmoed komt voor de val zullen we maar zeggen.

Het onderzoek naar die vermeende "corruptie" zou al maanden eerder gestart zijn.

Tsja, je wordt vanwege het beleid, of wat daar voor door moet gaan, als CDA en PvdA door de kiezer afgestraft, en moet tandenknarsend toezien hoe een lokale partij met de winst er vandoor gaat.
Het modder gooien naar elkaar van  Baldewsingh en Balster van de PvdA, tijdens die verkiezingscampagne, werd niet in dank afgenomen.


Dat die groep de Mos als winnaar uit de bus kwam vroeg natuurlijk om tegenmaatregelen.
En ze begonnen en soort impeachment tegen Groep de Mos met allerlei verdachtmakingen.
Een beproefd recept om je tegenstander kalt te stellen is die te criminaliseren.
Daarnaast heb je nog een VVD die normaliter gebruik maakt van niet al te slimme partijen die zich laten gebruiken om hun beleid uit te voeren en daardoor zelf ten onder gaan.
Nu is groep de Mos een eigenzinnige partij die het belang van de Haagse burger voorop zet en niet het partijbelang.
Dat een dergelijke partij zich niet wil laten ringeloren door die VVD is natuurlijk ook totaal ongewenst.
En als die uitgerangeerde coalitiepartners als CDA en PvdA, dan ook nog die VVD mee hebben, dan kan je met allerlei verdachtmakingen je maatje (justitie VVD) naar een vooringenomen standpunt toe laten werken.
Waarbij waarheidsbevinding en objectiviteit het onderspit lijken te delven.
De machinerie kreeg echter een boost toen het schrikbeeld opdoemde dat De Mos, met het aftreden van Krikke, vervangend burgemeester zou worden.
Maandenlang niet weten hoe ze het nu aan zouden pakken en 1 week voordat Krikke haar knopen had geteld, en wist dat het einde nabij was, die inval op het stadhuis.

En wat betreft het criminaliseren van tegenstanders om die uit te schakelen:
In Den Haag bleek de PvdA ook over een nogal lange arm te beschikken toen ze onder vuur kwamen te liggen door de actievoerders tegen dat Vennepark, de gebruikersruimte, die zwaar werd bevochten.
Zo werden diverse malen pogingen ondernomen om de filmpjes te laten verwijderen waarbij die PvdA onderuit gehaald, en totaal belachelijk werd gemaakt.
Zomaar een voorbeeld hoe partijen reageren als ze met hun neus op de feiten worden gedrukt en er niets tegenover kunnen stellen.

YouTube - Dealers aan het Vennepark Den Haag, Sh(c)itty ...

Content of this nature is not necessarily prohibited on ...
1 min 30 sec -  

Meer over die censuurpoging......

Inmiddels lijkt het er op dat DenHaagTeKijk tot diep in het stadhuis is geÏnfiltreerd.
Dat zal dan wel een heksenjacht worden om de schuldigen op te sporen in de hoop die luis in de pels er voorgoed uit te kunnen gooien.Een eerdere melding in 2011 dat DHTK er mee zou stoppen werd door volgderaad.nl/den+haag met zoveel vreugde ontvangen, dat ze het hoopvolle bericht er maar liefst 4 keer op hebben gezet. Maar helaas.

Zie ook: Haags college het is over
.

Reageer..........

De Koninklijke Bibliotheek Den Haag, heeft de website van DenHaagTeKijk aangemerkt als één van de belangrijkste websites van Nederland.
Dat is dan ook de reden dat, vanwege toekomstige dode linken, zoveel mogelijk "binnenboord" wordt gehouden.
Waarbij dan een beroep wordt gedaan op de uitzonderingsclausule van het auteursrecht.
Tevens gaat het om informatievoorziening in het algemeen belang, vanwege het aanvullen van ontbrekende, niet bekend zijnde, dossierkennis voor belanghebbenden.