Home

Beleid Baldewsingh slaat door.

posted Fri, 4-01-08

Dieren voederen mag niet meer van wethouder Baldewsingh. 

In een tijd waar het gemeentebestuur het laat bestaan dat er
109 auto's afbranden in Den Haag, wordt de zorgzame burger die gewend is om de duiven te voeren, door de PvdA als crimineel in een hoek gezet en kan rekenen op een fikse bekeuring.

Hier een crimineel in actie.

Het is een schande dat die man dat zomaar even doet en die duiven illegaal staat te voederen.
Moet de ME er niet aan te pas komen om die onverlaat in de boeien te slaan?


Toen we hem vertelden dat hij eigenlijk illegaal bezig was en dat het verboden was wat hij deed, omdat een PvdA wethouder dat bepaald heeft, haalde de man zijn schouders op, en schaarde Baldewsingh in hetzelfde rijtje als zijn partijgenote Vogelaar, door hem ook gewoon knettergek te verklaren.

"Ze komen maar, ik blijf gewoon de beesten voeren en dat gezeur van die ratten slaat nergens op, want je ziet zelf dat er na 5 minuten geen kruimel meer ligt. Ratten hebben ze in de rest van Den Haag, die steken auto’s in brand, laten ze die maar bestrijden, maar daar zijn ze te laf voor. Let maar op, ze doen helemaal niks voor die mensen waarvan hun autootje in brand is gestoken. Kijk maar naar die
Monica van de Veenkade die kan ook geen kant meer op sinds ze haar invalideautootje in brand hebben gestoken. En dan willen ze mij dit verbieden?" 

Nu blijkt het beleid van PvdA wethouders in het algemeen nogal erg makkelijk
door te slaan en dat betekent dus gewoon dat ze teveel macht hebben, er in ieder geval te weinig tegenwicht wordt geboden.
De overige coalitiepartners hebben zo te zien maar heel weinig in de melk te brokkelen, dat ze geen tegengas geven bij idiote maatregelen zoals dat voederverbod.   

1. Interniek left...
Sat, 5-01-08 2:23 pm :: http://www.denhaag.org/

Mooi stukje human interest waar de regenten in het IJspaleis meer naar moeten kijken en naar moeten handelen.