Home

Miskend Haags college

posted Tue, 23-12-08

 

Horende (oostindisch) doof en ziende blind

De uitkomsten van het onderzoek onder de Haagse bewonersorganisaties komen hard aan bij wethouder Rabin Baldewsingh (PvdA, burgerschap). Hij vindt het 'heel verontrustend' dat een grote meerderheid van de bewonersorganisaties zich niet serieus genomen voelt.

De wethouder zegt dat hij de houding van de organisaties ‘helemaal niet begrijpt’

Nee, natuurlijk begrijpt hij het niet, gewoon glashard ontkennen en je kop in het zand steken.

Typische PvdA politiek en een "Verontrust college belooft beterschap"

Veel beloven weinig geven, doet de gek in vreugde leven.

En geloof het maar mooi niet, want dat is allemaal alleen maar voor de bühne

Ze hebben het waarschijnlijk gewoon zelf niet door wat voor monstrum ze hebben gecreëerd en losgelaten in de krochten van Den Haag met hun zorg- en welzijnsmaffia en dit college dat alles wat met meedoen en met solidariteit te maken heeft op zeer professionele wijze door dikbetaalde krachten de grond in heeft laten boren.

Het is begonnen met die DDR praktijken van Klijnsma die de bewonersorganisaties wilde laten controleren en verplicht lieerde aan dat Boog, en vervolgens na het mislukken van het Pleinenlint, Zebra nog verder liet infiltreren in die wijken om het over Mooi nog maar niet eens meer te hebben, die IDers soms wel 15 jaar misbruikte en die mensen nu laat barsten. En zo zijn er nog meer van die zakkenvullende subsidiesponzen die er alleen maar op uit zijn om hun eigen budgetten veilig te stellen en de belangen van die IDers en die bewoners zal ze gewoon een rotzorg zijn. De gemeente wil nog meer geld aan dat soort organisaties geven, zelfs aan kringloopwinkels.

De Haagse koepel was bijna failliet en iedereen zag ze het liefst in het drijfzand wegzakken, maar die koepel werd gered en nog wel door van alle organisaties budget af te snoepen om die bende in leven te kunnen houden.

Het is net als dat die Parnassia die verslaafden niet af laat kicken, maar ze verslaafd houdt om ze vervolgens helemaal naar de gallemiesse te laten gaan in die gebruikersruimten.

Niks mededogen met de zwakkeren in onze maatschappij. We hebben relatief kleine groepen werklozen, verslaafden en daklozen en daar omheen zwermen grote groepen aasgieren die hun (boven)modaal salaris er uit staan te sleuren.

Dat ze nu beterschap beloven is alleen maar door eigenbelang ingegeven.

In maart begint de verkiezingscampagne, dan gaan ze een jaar lang hun best doen om ons uit te leggen wie de minst slechte is, en waar wij op moeten stemmen.
Om na gekozen te zijn 3 jaar niks te doen, voor ons dan.
Gezien de ervaring dus leert dat ze allemaal 1 jaar voor de verkiezingen hun minst slechte beentje voorzetten, lijkt het ook raadzaam om voortaan elk jaar verkiezingen te houden omdat ze dan gedwongen worden continu inzet te plegen om de burger te laten geloven dat ze echt voor ons bezig zijn.

Vooralsnog houdt Den Haag die centraal geleide zorg- en welzijnsmaffia in stand en daar passen die eigengereide bewonersorganisaties, die heikneuters met hun opbouwende plannetjes niet echt in.

Niet voor niets besloten de bewonersorganisaties in Vinex Leidschenveen al eerder om alle banden met de gemeente Den Haag te verbreken. Wel blijven zij hun werkzaamheden in de wijk verrichten. Het AD ziet de ernst van de situatie in en zal in 2009 wederom een onderzoek verrichten.

Voorlopig heeft de verantwoordelijke wethouder R. Baldewsingh  (o.a. Samenspraak in de Wijk en Burgerschap) toegezegd op zoek te gaan naar de oorzaken. In Concordia zullen dan ook de ontmoetingen tussen de gemeente en de bewoners door blijven gaan.

Helaas heeft het AD wel volledig verzuimd om ook eens de rol van de Haagse Gemeenteraadsfracties en haar Raadsleden kritisch onder de loep te houden.  We  kunnen ons namelijk zeker niet aan de indruk onttrekken dat de Raadsleden hun wethouder als bondgenoot (politieke partij) nogal eens in het zadel houden. Waarbij regelmatig de gedachte opborrelt dat de Haagse gemeentepolitiek een kweekvijver is geworden voor ambitieuze  loopbaanfanaten en pluchejagers.

In verband met de Inspraak hierbij dan alvast de volgende vragen aan de Haagse Raadsleden;

 Hoe is het gesteld met Uw gehoorapparaat  ??? 

 
1. Ellen left...
Tue, 23-12-08 11:38 am

Als het collage donders goed weet waarom er zoveel onvrede is maar de onschuld zelve blijft spelen, en de raad is verworden tot een tandeloze hond; wel blaffen maar niet bijten? Wordt het weer eens tijd voor een revolutie, lijkt me. Ten slotte hebben de Hagenezen een lange rijke historie met dat onderwerp; te beginnen bij gebroeders De Witt (Johan en Cornelis) die in het jaar 1672 door een woedende menigte werden gelyncht in Den Haag.


2. Jan de Wandelaar left...
Thu, 8-01-09 3:51 am :: http://www.jandewandelaar.wordpress.com

Een van onze voorheen 'Waakhonden' voor het eerst als Wethouder bijeen met haar raddraaiers. Zie Marieke Bolle rechts vooraan.


3. Jan Hunck left...
Fri, 9-01-09 6:22 pm :: http://www.jandewandelaar.wordpress.com

Nog de beste wensen voor 2009


4. Jan de Wandelaar left...
Thu, 15-01-09 1:08 am :: http://www.jandewandelaar.wordpress.com

Ook onze Sander wordt nogal miskend. Hijzelf is daar echter nogal laconiek over volgens de HC van 14 januari 2009. Zijn agagium is dan ook: Als je haar maar goed zit !!


5. Jan Hunck left...
Mon, 23-03-09 1:14 am :: http://digitalehofstad.wordpress.com/

En nog steeds blijft de PVV groeien< /a>. Volgens de peilingen komen ze nu aan de 29 zetels in de 2e kamer.

Hoe zullen de Haagse gemeenteraadsverkiezingen gaan verlopen als Geert Wilders echt gaat MEEDOEN ?????

Wie weet hier iets meer over ????


6. Venneparkers left...
Fri, 27-03-09 11:41 pm

Het drugshol ook zo'n mooi voorbeeld Hoe kan je als overheid tolereren, dat zoiets voor een speelplein gebeurd, dan ben je toch van God los.

Als ze zelf zoiets voor hun luxe villa gepleurd zouden krijgen, dan waren de rapen gaar.


7. devega left...
Sat, 5-12-09 1:08 am

Dat het AD de ernst van de situatie inziet is geen groot wonder. Aangezien die hele perscombinatie in handen is van onze rode socialistische vrienden, lees PvDA, dus een onderzoek kunt u wel vergeten. Dat de partijen op hun wethouder leunen hoeft geen betoog, zie onze GL vrinden en onze VVD makkers. Met als glorieus hoogtepunt en vlaggeschip Huffnagel. U weet wel, die met dat geheugenverlies en zijn miljoenen kostende promotiekantoortje die denkt dat New York de hoofdstad van zijn geliefde Amerika is. En dan het wiskundig rekenwonder Dekker en zijn geliefde ADO Den Haag,die denkt dat het dualisme speciaal voor hem in het leven is geroepen en de deurmat van Norder en Crapuul, ja, met een hoofdletter, Kool. Leve Baldewsingh, met bezem, hesje, en zijn soepele polsen betreffende het Haagse straatvuil, meeuwen en ander vliegend gedierte. En zijn vermogen om te handelen met straatmeubilair. Bolle, die nog steeds denkt in termen van maakbare samenlevingen en het liefst in hokjes. Smit, die het tot zijn levenstaak heeft verheven om alle kinderen uit Den Haag met astma en andere ademshalingsproblemen op te zadelen en natuurlijk, hoe kunnen we hem vergeten, de man die de ouden van dagen hun borreltje en sigaretje afpakt en daar een heel leger welzijnswerkers voor in kan schakelen, die miljoenen uitdeelt aan welzijnswerk in de Schilderswijk, waar geen geitenharensokkenneuker durft te komen, maar er op papier 300 lopen, v. Alphen. De man die alle welzijnsorganisaties die falliet zijn weer op hun poten zet, zonder ook maar enige vorm van onderzoek.elzijnswerk in de Schilderswijk, waar geen geitenharensokkenneuker durft te komen, maar er op papier 300 lopen, v. Alphen. De man die alle welzijnsorganisaties die falliet zijn weer op hun poten zet, zonder ook maar enige vorm van onderzoek. De grootste Sinterklaas van het naoorlogse Den Haag en de lieveling van parmaffia. Enfin, dit gecombineerd met een aftandse tandeloze raad geeft Den Haag zijn internationale allure. Wel gecombineerd met geweldige belastingvoordelen, vrij wonen, en een stel wethouders die hun benen uit hun slaafse kont kruipen. Enfin, het zit daar nog, naar de Haagse peiligen te oordelen niet lang meer, en dan gaat langzaam de zon op boven het bijna vernietigde Den Haag.