Home

Rabin Baldewsingh kan zoveel beter. Misschien. Ja toch?

posted Thu, 24-07-08

Ja hoor, Rabin heeft het weer gedaan.
De reeks missers wordt met de dag langer en het lijkt wel of hij niets goed meer kan doen.
Of je het nu hebt over het mislukte
IMAR project en de onvrede die hij daarmee heeft veroorzaakt, de inburgering, of het pleinenlint, er lijkt nog maar weinig écht te lukken.

Rabin kan nog maar weinig goed doen, maar hij doet ook niet echt zijn best door zich bezig te houden met
zaken buiten Den Haag.

En als klap op de vuurpijl haalt hij nog een
aantal palmbomen voor een niet gering bedrag naar Den Haag, die best wat minder zouden mogen kosten als er niet zoveel aan de strijkstok bleef hangen zoals gesuggereerd wordt.Maar helaas, hij heeft inmiddels de bijnaam van wethouder poep en daar zal hij niet makkelijk vanaf komen en toch denken we dat hij veel meer kan, als ze hem bij die PvdA niet zo kort hielden en wat meer vertrouwen in de man zouden hebben en dat ook tonen, maar met die kwestie met die Surinaamse bankjes liet de PvdA hem ook in zijn eigen sop gaar koken.

Met dank aan mevrouw Bolle die in hem waarschijnlijk een concurrent ziet als lijsttrekker bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen. En natuurlijk moet hij ook Henk Kool bedanken voor die ongemotiveerde luie wespen werkbijen die
met behoud van uitkering de straten móeten vegen en we hebben zelf kunnen constateren dat zo’n ploegje zich in een hoekje bezig hield met het innemen van de (on)nodige liters bier.

Je kan het ze niet eens kwalijk nemen want met zulke wethouders en dit beleid raakt een mens vanzelf wel aan de drank. Met onwillige honden is het nu éénmaal slecht sleden trekken. 

Blijft toch het feit dat veel Hindoestanen op hem gestemd hebben en dat is natuurlijk logisch en eigenlijk gunnen we het ze ook wel. Dat iemand zich toch maar even in dat bestuur weet te draaien om de belangen te behartigen voor die over het algemeen best wel hardwerkende bevolkingsgroep.

Want je kan kletsen wat je wilt, maar die Hindoestaanse gemeenschap is economisch best redelijk succesvol en dan is het eigenlijk sneu dat de bemoeienis van hún wethouder niet veel verder gaat dan het zich ontfermen over een eenzaam achtergelaten hondendrol of het verbieden van het
voeren van dieren. 

Ook het totale uitblijven van steun bij die kwestie van die Surinaamse bankjes zou de man toch wel eens aan het denken moeten zetten en of hij eigenlijk wel zo door wil gaan.

Misschien is het wel handig om zich zo onmogelijk te maken dat ze hem wegsturen, want dan heeft hij in ieder geval recht op wachtgeld en krijgt hij  de eerste 2 jaar
80% van zijn huidige salaris inclusief eindejaarstoeslag.

Dan kan hij misschien eens toenadering zoeken bij de VVD omdat de ondernemersgeest van de Hindoestanen in het algemeen beter aansluit bij de VVD dan bij die Partij van de Afhankelijken die natuurlijk helemaal niet graag ziet dat mensen op eigen benen komen te staan. 

Net zoals Jetta klijnsma, als PR juffie van Parnassia die
verslaafden eigenlijk verbood af te kicken om de inkomsten van die zorgmaffia veilig te stellen, zo wil men ook de allochtoon het liefst als een hulpbehoevende zien om een fiks leger geitenwollensokkenfiguren een (boven)modaal salaris als hulpverlener er uit te laten sleuren.

Die mensen worden nu gedegradeerd tot stemvee en die moet je natuurlijk niet wijzer maken. 
Stel je voor dat het verstand eens bij ze gaat prevaleren en dat ze tot de conclusie komen dat de PvdA alleen maar de status quo handhaaft en ze zo geen steek verder komen?

Gelukkig blijken
velen toch het licht te zien en gaat het hopelijk bij de PvdA straks uit.


Wil de laatste subsidiespons die alleen maar voor zichzelf bezig is, het licht uitdoen?

1. Ariestotallos left...
Thu, 24-07-08 12:47 pm

De pvda en mensen op hun eigen benen laten staan. Dat is een contradictie in terminus. Je kan het niet afdwingen het moet uit de samenleving zelf komen. Ophouden met wéér een voetbalveldje aanleggen, want hoeveel krijgen er nu de kans om daar later hun brood mee te verdienen? Hooguit één, twee misschien. Je moet ze én van de straat afhalen én zorgen dat ze op hun eigen benen komen te staan, maar dat mag natuurlijk niet, want dan snijdt die pvda in zijn eigen electoraat. Zolang je mensen kan laten geloven dat er altijd een dik betaalde helpende hand in de buurt is, zullen ze ook nooit de moeite nemen om iets zelf te ondernemen, laat staan onafhankelijk van een ander proberen te worden. Geef het volk brood en spelen en in dit geval een uitkering en een voetbalkooi, maar zorg wel dat ze er niet uit kunnen.

Dat is het adagium van de pvda.


2. Kromo. left...
Thu, 24-07-08 2:21 pm

pvda gaat een stapje verder, niet alleen brood spelen en uitkering, maar ook drugs kunnen ze krijgen. (V.d.VENNESTRAAT 85 alternatief pvda etc,etc,etc, ) In de toekomst krijgen ze misschien zelfs drugs uit de AWBZ pot, nou daar gaan we dan ! En wie zijn er weer de pineut, juist degene die hard werkt en zijn belasting keurig betaald is dan de sigaar !!!!


3. Toedeledokie left...
Fri, 25-07-08 8:44 am

Een oplossing: NOOIT MEER OP DE PvdA of GROENLINKS stemmen!


ijk.blog-city.com/images/noprofile.jpg">Een oplossing: NOOIT MEER OP DE PvdA of GROENLINKS stemmen!


4. Kromo. left...
Thu, 31-07-08 11:48 am

Op welke partij moet men dan stemmen? ze beloven allemaal koeien met gouden hoorns,maar als ze eenmaal gekozen worden dan begint pas de Ellende. Zeg maar gewoon stront aan de knikkers, ze doen geen ene moer alleen en enkelt zakken vullen en wegwezen.< en wegwezen.