Home

Pandbrigade, gemeente Den Haag geeft zichzelf een inbraakvergunning

posted Wed, 24-06-09

Reportage HP/De Tijd 4 sept. 2009

Update 28 juli
Antwoord van Guusje ...Dorst en de excuusbrief

Update deel 4 belofte maakte schuld. De fax.

 
Beluister het interview met Norder en zie Prem met het interventieteam in Rotterdam en een kritische ombudsman.

Je hebt en huis gekocht in een wijk die gerehabiliteerd werd met koopwoningen, zonder drugsoverlast ter plaatse en die is door de gemeente bewust en met veel machtsmisbruik naar de vaantjes geholpen door er een drugshol neer te plempen. Zodat je van het éne moment op het andere met een onverkoopbare woning zit.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je plots een brief van de Pandbrigade (?)  een initiatief van de PvdA. Van wethouder  Norder.  Of je maar even toegang wil verschaffen, dat ze even kunnen zien dat je geen 20 Oostblokkers hebt slapen, geen wiet verbouwd of ander illegale handel drijft.

Hebben ze van die PvdA je wijk verziekt. Worden spelende kinderen geconfronteerd met junken die je vroeger nooit zag. En dan komen ze met dat soort onzin.

Je werkt. Alleen dát zou al een aardige indicatie zijn dat er niets aan de hand is.
Er is niks mis bij jou. Alleen dat je werkt voor een paar rotcenten. Maar of je toch even wil bellen voor en afspraak.

Je hebt geen tijd en je bent van mening, dat zolang er geen aanwijzingen en/of vermoedens zijn van strafbare feiten, ze niet zomaar bij je binnen mogen lopen.

Daar hebben ze een bevel tot binnentreding voor nodig van de officier van justitie.

Toch dreigen ze, dat indien je niet meewerkt, ze dan op en later tijdstip terugkomen om het pand te betreden, zelfs als je er niet zou zijn.

En als je dan een ambtenaar belt om te vragen wat nou de wettelijke grondslag is, dan wordt er doodleuk gezegd dat, dat op basis van de bestuurswet, de woningwet en de bouwverordening is.

En als je dan vraagt of die ambtenaar wat specifieker kan zijn, dan verwijst hij naar het internet. Zoek het maar uit, toedeloe.
        

Video niet meer beschikbaar

1. Ambtenaar Dorknoper left...
Thu, 25-06-09 7:39 pm


2. Geschiedenis herhaalt zich left...
Thu, 25-06-09 8:00 pm

Gestapo!!! Aufmachen!!!


3. Head's Fund left...
Thu, 25-06-09 11:15 pm

" Hier spricht dass Hatch Fund !! "

" Dú, Arschloch .... wo hasst du die Bücher dann versteckt !!? "


4. dhtk left...
Fri, 26-06-09 12:26 am

Mijn conclusie is dat ambtelijke collaborateurs gewoonlijk een behoudend, perfectionerend, weinig innovatief en angstig psychologisch profiel hebben.

Dat is goed nieuws. Tegenwoordig bevaar ik naast de stinkende poelen van de tegenstander (beroepsprocedures e.d.) een nieuwe koers. Een “derde weg”: het persoonlijk onder druk zetten van de ambtelijke parasiet. Dit log beschrijft het voortschrijdend inzicht over deze strategie.

Informeer U en herwin Uw aanvalsdrift. Voor U het weet zit Uw vijand overspannen of met andere gezondheidsklachten thuis en haalt U verlicht adem. Dat is de bedoeling. "down with the clerk". Dan richten ze geen schade meer aan. En het kan - en moet - allemaal binnen de wet.

Enjoy the fight!

De derde weg


5. Haagse Boze Bewoner left...
Fri, 26-06-09 11:07 am

PvdA Bazen in andersman thuis

De PvdA helpt deze prachtige stad naar de klote. Eerst komen ze aan de macht, kunnen geen juist beleid maken, dan opereren ze als Bazen in je thuis. Heeft die Brigade reeds huisgehouden bij het thuisje van Maarniks Norder?

Een vrije dag van werk nemen om de terreur van de Haagse PvdA toe te laten in je thuis?

Maarniks Norder denkt de dictator van Den Haag uit te hangen, is hij soms de achterneef van Hitler?

En hoe kan de gemeenteraad van Den Haag met dichte ogen en het verstand op bijna nul dit beleid van Maarniks Norder goedkeuren?

"Wij willen uw woning controleren, als u het goedvindt" Is wat anders dan de deur forceren als je als burger er geen zin in hebt en er eerst vragen over wil stellen.

Zijn onze Haagse thuizen de terreur oefenplekken van Maarniks Norder?

De arrogantie druipt van het gezicht van de man Maarniks Norder af, heeft de man zichzelf wel eens goed in de spiegel bekeken? Zijn haren staan recht overeind op zijn hoofd van zijn eigen machtsmisbruik.

Norder is wat wij een (schijn)heilige PvdA boon noemen.


6. dhtk left...
Fri, 26-06-09 8:18 pm


7. Spoorwijker left...
Fri, 26-06-09 11:09 pm

Zo zal de gemeente Den Haag niet alleen haar excuses aan moeten bieden aan haar inwoners voor gebruik van misplaatste Gestapo-tactieken en misbruik van privacygevoelige persoonsgegevens ... maar zeker ook voor het feit dat als gevolg van deze actie veel bewijsmateriaal tegen ´bewezen´ criminelen (die dus echt gevaarlijk zijn voor de samenleving) zeer waarschijnlijk niet meer bruikbaar zal zijn a.g.v.h. onrechtmatig koppelen van (digitale) bestanden.

Mogelijk dat dus a.g.v. een stommiteit van een arrogante ambtenaar (of misschien wel een volledig college) de Haagse samenleving er (zoals bedoeld?) niet eens veiliger op wordt maar zelfs minder veilig!

Voor de inwoners van Den Haag ...wordt niet zoals deze criminelen en overheidsmaffia, maar probeer te laten zien zoals het wel moet! Sla ze niet de kop in, maar pak ze met de wet en goed gerichte woorden aan! En voor de gelovigen onder u, bid voor ze dat ze het licht weer terug zullen vinden en dat hun nooit hetzelfde zal overkomen.

Haagse Bluf ... Hoogmoed komt voor den val!


8. Overlevende left...
Sat, 27-06-09 12:23 am

„Als die Nazis die Kommunisten holten, habe ich geschwiegen, ich war ja kein Kommunist.

Als sie die Sozialdemokraten einsperrten,habe ich geschwiegen, ich war ja kein Sozialdemokrat.

Als sie die Gewerkschafter holten, habe ich geschwiegen, ich war ja kein Gewerkschafter.

Als sie mich holten, gab es keinen mehr,der protestieren konnte.“

(Martin Niemöller, 1892-1984)


9. Bas left...
Sun, 28-06-09 4:25 pm

GroenLinks Den Haag gaat vragen stellen.

http://denhaag.groenlinks .nl/node/27864

GroenLinks in Leiden, weliswaar 2006, maar toch. En dan betreft het hier nog specifiek uitkeringsgerechtigden.

http://www.sleutelstad.nl/cgi-bin/news/gen1.pl?action=artikel&id=1048 2

En die VVD heeft ook nog wat uit te leggen.

http://www.vvddenhaag.n l/artikel/1454.htm

Blijkt dat het hele college schuldig is en die illegale acties heeft goedgekeurd. Maar het kan toch niet zo zijn dat alle waarborgen om een huis te mogen betreden onderuit worden geschoffeld omdat één of andere ambtenarenknuppel ergens onder in die ambtenarenhiërarchie eventjes een soort vrijbrief weet te vervaardigen?


10. F. Jacobse left...
Sun, 18-07-10 9:03 am

Handig voor later...

Lees het vrije volk Nog iets over die verdomde pand-GESTAPO en hier' Lees deze ook

Tip: betaal geen gemeentelijke belastingen igv invallen zonder reden dan wel op basis van geleuter van(anonieme!)derden..!!!


11. Devega left...
Sun, 18-07-10 3:36 pm

Het is niet voor niets dat de PvDA top grote bewonderaars van Honecker was waar ze graag eens even gingen lunchen. Niet van Honecker alleen, Castro, Fiedel, Mao, prachtig vonden ze dat. Daar gingen ze graag even een bammetje bij eten, die cultuur hangt nog steeds bij het politburo van de PvDA. Daar hebben ze dit soort tactieken ook geleerd. Het is niet voor niets dat Drees zich vol walging afkeerde van het z.g.n "nieuw links"


12. F.Jacobse left...
Sun, 18-07-10 11:02 pm

@webmaster: dank voor plaatsing van mijn(overigens sterk ingekorte)betoog. Dan nog dit: de links naar Norder en Weening geven een zgn 404-melding te zien! Verder zeer informatieve pagina: dringend verzoek eea intact te laten, alsmede deze gehele bijdrage. Wanneer komt iedereen massaal in actie tegen deze gore gemeentelijke praktijken onder het mom van: wij doen het voor u?


13. B.S.Taysin left...
Sun, 8-08-10 5:36 am

Laat ze nooit binnen! http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=11721


14. Robin left...
Thu, 24-03-11 9:51 am

De Flexteam breiden zich nu in Nederland uit. In Vaals heeft de Stichting Leefbaar Vaals het protest tegen het inzet van de Flexteams opgenomen. Hier een bericht van het Limburgs Dagblad: http://www.limburger.nl/article/20110321/REGIONIEUWS06/110329955 D'r moeten toch meer mensen in Nederland zijn, die tegen het inzet van zo'n gevaarlijk instantie zijn. Als iemand informatie heeft die de Stichting Leefbaar Vaals kan helpen in hun verzet tegen de flexteams alsjeblieft met ons contact opnemen: robin@all-soul.org Bedankt Hoor!!!


15. Meneer Storm left...
Mon, 28-03-11 11:08 pm

@14: heb eens gekeken op all-soul.org... Kom ik in Thailand uit. Wat moeten ze in Thailand met de PandGestapo van Nederland...???????????


16. Tedje van Es left...
Thu, 31-03-11 8:44 am

Zat gistere op het net te kèke en toen vond ik dit: http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=13047


17. Karel left...
Sat, 9-04-11 4:20 am :: http://www.re-flex.org

Een verzameling van videos, documenten en artikelen betreffend de situatie van de pandgestapo / flexteams kun je op www.re-flex.org vinden. Groetjes, Karel


18. Robin left...
Sat, 9-04-11 4:23 am :: http://www.re-flex.org

Hier is een nieuwe website die zich uitsluitend met het thema -11 4:23 am :: http://www.re-flex.org

Hier is een nieuwe website die zich uitsluitend met het thema -11 4:23 am :: http://www.re-flex.org

Hier is een nieuwe website die zich uitsluitend met het thema pandbrigade / flexteams bevat. www.re-flex.org