Home

Den Haag's gevaarlijkste kruispunten

posted Sun, 16-05-10

En van nr. 69 met stip opgeklommen naar nr. 8 van de meest gevaarlijke kruispunten in Nederland.

De Loosduinsekade/Noord West Buitensingel.

Dat moet beter kunnen. Volgend jaar nr. 1 als het zo door gaat.Wat onze bestuurders niet door schijnen te hebben, is dat juist die stoplichten de boosdoeners zijn. Groen geeft een totaal vals gevoel van veiligheid en men rijdt zonder op te letten de kruising op. De kruising zelf is zeer overzichtelijk, daar heb je die stoplichten niet voor nodig.

Weg met die troep, het kost geld, onderhoud en het geeft alleen maar ergernis vanwege de onacceptabele lange wachttijden en veroorzaakt ongevallen.

Als die lichten buiten werking zijn, dan gaat men weer wl opletten en opstoppingen blijken er dan totaal niet te zijn.

10 febr. 17.00 uur met uitgeschakelde verkeerslichten.
Geen enkel probleem zo te zien.

 

Video verdwenen?
De video's van You Tube en Daily motion zijn veilig gesteld en hier te bekijken met een videoplayer (zoals VLC)

Meer gevaarlijke kruispunten in Den Haag. 
Met de 1e van de Kunststraat / Calandstraat als nieuwkomer met stip op nr. 17 van de top 25

Ach kinderziektes, niet nagedacht.
De stomste streek die ze hebben uitgehaald, is dat je van de Vaillantlaan niet meer linksaf de Parallelweg op kan en dat veroorzaakt allerlei onmogelijke uitwijkmanoeuvres om uiteindelijk ergens te kunnen keren om dan alsnog de Parallelweg op te draaien richting Hollands spoor of men doet gewoon het verstandigste en negeert dat linksaf verbod.
Als er nou maar genoeg doden vallen, dan wordt het misschien nog eens veranderd.
Zou je dat bestuur niet aan kunnen klagen voor zoiets?
Dood door schuld, grove nalatigheid, uitlokking?

Nu maar hopen dat met het nieuwe college, het hele VCP alsnog in de prullenbak verdwijnt.

 

1. Simon left...
Sun, 16-05-10 10:15 pm

Wat dat linksafverbod betreft bij de Vaillantlaan. Ze blijven liever bonnen schrijven. Niemand die op het idee komt dat er misschien een ontwerpfout is gemaakt.


2. devega left...
Sat, 24-07-10 12:53 pm

Dit wordt over twee jaar eerst weer geevalueerd, waarop er besloten wordt om het na twee jaar nog eens te evalueren. Hier worden dan="100">Dit wordt over twee jaar eerst weer geevalueerd, waarop er besloten wordt om het na twee jaar nog eens te evalueren. Hier worden dan de eerste twee keer geevalueerd om tot de conclusie te komen dat het nog te vroeg is om het te evalueren. Waarop men besluit om het na een jaar nog eens te evalueren en het dan over te laten aan het volgend college dat besluit, na evaluatie, dat het waarschijnlijk toch niet zo'n goed idee is geweest en eerst de nieuwe situatie gaat evalueren. Waarop men na die evaluatie vol trots op de slagkracht van het nieuwe college wijst.