Home

VCP Den Haag gigantische miskleun

posted Sat, 21-11-09
Je hoeft geen intellectueel te zijn om te begrijpen dat dit gemeentebestuur letterlijk de weg kwijt is en dat daarom de burgers er ook onder dienen te lijden. Zodat deze ook hun weg niet meer kunnen vinden. 

 

En let op, wat er gaat gebeuren, want nu gaat het gezonde verstand wijken voor de prestige kwestie. Al moeten ze hele middenstand om zeep helpen, maar ze zullen het echt niet terugdraaien. Natuurlijk wel hartstikke ongelukkig getimed door die lieden zo tegen de verkiezingen, maar we hadden ook niets anders verwacht. 

 

Het omstreden VCP plan is in werking getreden en heeft voor de verwachte chaos gezorgd.“Daar moet u maar aan wennen” volgens Peter Smit  “één van die randdebielen’ zoals deze door een Hagenees getypeerd werden.   

Video verdwenen?
De video's van You Tube en Daily motion zijn veilig gesteld en hier te bekijken met een videoplayer (zoals VLC)


En als ze het terugdraaien of aan moeten passen, dan hebben ze slechts 145 miljoen* voor niks uitgegeven incl. de  flankerende maatregelen, excl. het beteugelen van de ontstane woede en het verloren gegane vertrouwen, voorzover daar nog enige sprake van was.

 

 * "De wethouder antwoordt dat er nu €45 miljoen is gereserveerd voor de uitvoering van het VCP. Wat betreft de flankerende maatregelen, zijn al een aantal van deze projecten opgenomen in bestaand beleid, er is bijvoorbeeld al een budget voor de uitvoering van het fietsplan. Voor de vier transferia is nog geen budget, deze gaan rond de €100 miljoen kosten. Voor het flankerend beleid moet uiteindelijk wel financiering gevonden worden, voordat er een afgewogen keuze gemaakt kan worden.”(?) Meer…

 

Tags; Den Haag, regenten, Peter Smit
VCP, MKB, faillissementen, leegloop binnenstad
Prestige, door de strot drukken
Déjà vu

 
1. Interniek left...
Sat, 21-11-09 7:15 pm :: http://www.hagazine.nl/

Het was alsof er 'iets' gebeurd was in het centrum vandaag ... Eens kijken hoe de middenstand heeft gescoord dit weekend ...


2. devega left...
Sat, 21-11-09 7:37 pm

Waar ik persoonlijk erg nieuwsgierig naar ben is het geld dat besteedt is aan "flankerende" maatregelen. Ben razend nieuwsgierig welke "flankerende"maatregelen er getroffen zijn. Die zijn waarschijnlijk geheim, want ik zowel als vele bekenden en onbekenden merken er niets van. Behalve de openbare lagere scholen waar het VCP langs loopt en waar de kinderen allemaal astma oplopen door de uitlaatgassen zijn er voor mij en vele van mijn medeburgers geen "flankerende"maatregelen.


3. Cees de Jager left...
Sun, 22-11-09 1:08 am

Zo als altijd sla je weer de spijker op de kop ! De beste, scherpste, en meest informatieve site van Den Haag. Ga zo door !


4. Denhaag4u left...
Sun, 22-11-09 1:18 am

Het kan ook anders maar dan moet je wel wat inventiever zijn dan dit bestuur.