Home

18 december. Haags ontzet ?

posted Thu, 27-11-08
Op 18 december wordt Den Haag bevrijdt van Jetta Klijnsma’s welzijns terreur beleid.

Want hoewel op papier Bert van Alphen daar over gaat is het duidelijk dat de PvdA nog steeds aan de touwtjes trekt en GroenLinks onderdeel is van een marionettencoalitie.

Jetta  wordt de nieuwe
staatsecreetaris.


De paniek is groot, want de gulle geldgeefster met haar valse grijns glimlach laat wel even al haar subsidiesponzen “vrienden” zomaar even in de steek. Vandaar dat die SP staat te gillen. En waarom eigenlijk?
|"Klijnsma laat Den haag vallen als een baksteen."

Wees blij, alleen heben we het idee dat ze in de regering er en nog grotere puinhoop van weet te maken.
Mark our words
Want zelfs Pierre Heijnen vond het niet zo'n slimme zet om een gemeenteambtenaartje te laten beslissen om belastinggeld op zo’n Ice Save bank te zetten.

Het is en blijft natuurlijk een Pyrus overwinning, want als je ziet wat we voor Jetta terug krijgen, dan hoef je daar ook niet echt blij mee te zijn.

Het blijkt echter het enige vrouwtje te zijn bij die PvdA die ze die functie willen geven en natuurlijk heeft inmiddels die Marieke Bolle ook overal contacten bij die zorg en welzijnsmaffia waar je als burger zelf gewoon helemaal niets aan hebt.

Ook handig dat Jetta nog even voor de kerst weggaat, want dan weten die organisaties dat die kerstpakketten geen al bij voorbaat verloren investering zijn. Want het beleid moet wel als het even kan ongewijzigd voortgezet worden.

Daarom had Jetta wat uitstel bedongen en kan ze nu nog even wat plooien gladstrijken, zodat voor de kunstenaars de benodigde gelden alsnog veilig gesteld kunnen worden. En ook de rest van dat uit die subsidieruif vretende electoraat moet natuurlijk nog even tevreden gesteld worden.


Die subsidiesponzen organisaties worden alsnog kunstmatig voorzien van jaknikkende slaafjes die op straffe van ontslag hun miserabele ID baantje kwijtraken als ze niet als applausmachine willen fungeren voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

En al die stemmen kosten
slechts 24 miljoen. Een schijntje, toch?Dat niemand zit te wachten op stichtingen als Mooi, Zebra, Boog, en hoe ze ook mogen heten, zal ze een zorg zijn.


Er is gewoon niets anders meer, alle concurrentie is vakkundig om zeep geholpen volgens de Parnassia methode.
De stichtinkjes die het allemaal voor het zeggen hebben gekregen is het inmiddels gelukt om de meeste dissidenten uit te schakelen of ze het werk zo onmogelijk te maken, dat ze er vanzelf mee ophielden in (Leidschenveen)  of houden. (Scheveningen) en nieuwe opvreters stichtingen zich aandienen om de vrijkomende subsidiegelden “nuttig” te besteden. Met als hoofddoel het geld te verdelen onder de (eigen) armen.

 

Marieke vindt het belangrijker om mensen met de Scheveningse vuurtoren uit hun slaap te houden.
En ze is ook niet vies om een
excuusmigrant voor zijn poten te schoppen, handig voor een partij die zelf constant in die allochtonenvijver zit te hengelen.

 

Misschien straks een 150 meter hoog, nakend standbeeld van Marieke Bolle in het verversingskanaal ter hoogte van de Houtrustbrug?

Je hoeft het laatste voorstel van de fractievoorzitter van de PvdA in de Haagse gemeenteraad, Marieke Bolle, maar te lezen om te weten
dat Den Haag naar de bliksem gaat
 

1. Jan left...
Thu, 27-11-08 5:49 pm

Dat beeld van Marieke moet je niet rechtop zetten maar languit in dat verversingskanaal laten liggen. Dan weet ze tenminste hoe het voelt om als Hagenees in de zeik genomen te worden door die PVDA.


2. Jan de Wandelaar left...
Mon, 1-12-08 12:44 am :: http://jandewandelaar.wordpress.com

Jaja, ik ben de nieuwe wethouder Cultuur en Financien.

Ik heb begrepen dat die mevrouw Bolle Oog in een vorige leven er toch wel wat anders uit zag.


3. Mondige burger left...
Mon, 1-12-08 12:53 am

Aftakeling kan hard gaan.

Zie wat drugs doen met een mens


4. Jan Hunck left...
Sat, 13-12-08 9:39 pm :: http://www.bewonersorganisatie.blogspot.

Waarom geen Inspraak bij de benoeming van Wethouders ??? Ipv de direct gekozen Burgemeester deze keer dan de direct door het volk gekozen Wethouder !!!

Kan de Inspraak in Den Haag ook beter???? Reageer maar!!!!


5. Jan Hunck left...
Tue, 23-12-08 1:45 am :: http://www.jandewandelaar.wordpress.com

Van een Haags Ontzet naar een Haagse Opstand .com/images/noprofile.jpg" width="100" height="100">Van een Haags Ontzet naar een Haagse Opstand ????