Home

2 jarig meisje gewond naast drugshol Vennepark.

posted Sun, 29-06-08

Zaterdagmiddag is er een meisje van 2 jaar uit het raam op 2 hoog aan de achterzijde in de tuin gevallen uit een woning aan de Miereveltstraat. 

We hebben nog nooit zoveel politie, ambulances, motoragenten en de traumahelikopter zo snel ter plaatse zien komen voor een dergelijk ongeluk en dat terwijl de locatie haast niet te bereiken is vanwege de opbreking aan de Heemstraat en het overal zich een weg zoekende verkeer. Er was geen doorkomen aan. Hulde voor de dienstverleners. 


Video niet meer beschikbaar

Hopelijk gaat het goed met het kind. Volgens de laatste berichten lijkt het mee te vallen. Het kind is overgebracht naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam voor onderzoek. De eerste scan wees uit dat ze niets had gebroken, maar ze blijft nog wel ter observatie vanwege eventueel hersenletsel.

Maar dat het direct gebeurde naast het drugshol, de gebruikersruimte aan het Vennepark zal er wel alles mee te maken hebben gehad dat men zo massaal uitrukte. 
Men kreeg de melding; kind gewond, en op het moment dat de locatie bekend was, nst het drugshol, kwamen ze van alle kanten.

Er leek een golf van paniek door de buurt te gaan, iedereen was vanwege die massale inzet, van mening dat er wat ernstigs was gebeurd in of bij het drugshol met een verslaafde.

Het geeft duidelijk aan dat iedereen daar op zijn tenen loopt, wetend dat die tijdbom blijft tikken en elk moment
weer tot ontploffing kan komen. 

Het kan toch niet zo zijn dat een gemeentebestuur er debet aan kan zijn en blijven, dat de mensen in een buurt constant met die angst lopen dat er wat gebeurt en dat ze constant in die stressvolle toestand moeten proberen hun kinderen groot te brengen?
Men zou eigenlijk een onderzoek moeten laten doen naar de geestelijke gezondheid van die omwonenden

Alles duidt er op dat de ouders en de kinderen inmiddels fikse trauma's hebben opgelopen en dat de boog al veel te lang gespannen staat, omdat de mensen voortdurend met die stress leven.

 

Jett Knetth, de schuldige hoofdverantwoordelijke voor deze situatie, het PR juffie van Parnassia, zal ongetwijfeld weer zeggen dat het wel mee valt en er geen concrete aanwijzingen zijn, maar het wordt wel door de bewoners en de politie zo ervaren.

Dat men zo verschrikkelijk snel en met zoveel mensen reageerde op die melding van dat kind, geeft aan, dat men ook bij de hulpdiensten en de politie op eieren loopt, waarmee dus die paniekreactie verklaart is. 

Jammer dat Jetta geen kinderen heeft en zich ook totaal niet kan (of wil) inleven met wat die ouders dagelijks meemaken. 

Deze situatie is totaal onwenselijk en mag niet blijven voortduren , snel ingrijpen is noodzakelijk.  

Het kind viel uit het raam op de 2e aan de achterzijde.
De doorvalbeveiliging heeft veel te veel ruimte tussen de buizen, daar kan een kind veel te gemakkelijk doorvallen.Lees ook ons artikel over het dodelijke ongeluk van het 2 jarige meisje dat aan de Haveltestraat uit een raam viel met slechts een borstwering van 50 cm hoog zonder doorvalbeveiliging. 

Tragisch ongeval 2 jarig meisje mede veroorzaakt door slechte regelgeving.

 

Ook aan de voorzijde van die woningen aan de Miereveltstraat is die ruimte veel te groot. Het is heel vreemd dat bij een hek de spijltjes verticaal maar maximaal 10 cm van elkaar mogen staan, en horizontaal met 25 cm tussenruimte worden aangebracht.


Hoewel je natuurlijk als ouders de verantwoording voor je kinderen hebt, is er maar n tel nodig om het mis te laten gaan.
Beter zou het zijn die buizen te vervangen voor een scherm zoals hier. 

    


1
. Sarah left...
Sun, 29-06-08 2:54 pm

Let op, nu gaat dat onwelzijn zeggen dat ze zo goed zijn, omdat ze het in de hand hebben. Vraag niet hoeveel inzet daar continu voor nodig is, maar je moet maar denken dat zolang ze al hun aandacht op het Vennepark richten kunnen ze je niet bekeuren als je 2 km te hard rijdt. Elk nadeel hep sijn voordeel.

En wat ziet die Klijnsma eruit. Dat mens is zo te zien zelf een junk. Die heeft gewoon een hobbyruimte voor zichzelf en haar vriendjes geopend op kosten van de belastingbetaler Ze komt natuurlijk s nachts op een bezem aanvliegen, want kinderen zullen geen junk te zien krijgen.


2. Zubaida J. left...
Sun, 29-06-08 3:36 pm

ik keek uit mijn raam was binnen 5 min abnormaal veel polities en sirenes:

- op motorfietsen - op fietsen - 5 wagens - 2 ambulances - extra ambulancediensten op motors en kleine wagen erbij - bureauchef Heemstr. - extra andere agenten kwamen aanrennen - helikopter cirkelde boven, en landde met veel motorgeluid op het Venneplein, waarna de hulpdiensten ook de 2 huizen in renden.

Grote paniek. Straat en plein afgezet. Mensenmenigte verzamelde zich, men dacht dat een junk buiten zijn hoekje/boekje was gegaan.

Mensen dachten dat er meerdere mensen vermoord waren in huizen achter drugshol, zo'n hectiek binnen enkele minuten.


3. 'Any Nomous' left...
Sun, 29-06-08 3:49 pm

Gemeente pakt gezondheidsproblemen in achterstandswijken aan. Het actieprogramma bestaat uit verschillende wijkgerichte maatregelen gericht op: * * * * !!!!! - het verbeteren van de leefomgeving (sociaal, economisch en fysiek)

Maar wat doet die k*t van een Klijnsma? Die gaat daar - via een achterdeur met corporaties, politie en de oude GGZ, en onder regie van VWS - levensgevaarlijke, psychotische junks dumpen. En als er slachtoffers vallen - dan gaat men het slachtoffer beschuldigen. En dat alles voor de welvaart van de 'robber barons'. Of zoals Joop Wijn dat indertijd *voortreffelijk* zei: de sprinkhanen.

Maar *wel* allemaal *illegaal* handelen van onze o-zo voortreffelijke 'bestuurders' (jarenlang misbruik van politie als witwasser, aangiften weigeren, blokkeren, of erger: tegenbewijs 'fabriceren' (via terreur via derden)

Eerst - vanaf 1995 - dumpen. In toenemende mate. Maar daar kom je dus pas later achter. En als men bijna klaar is met dumpen een rapport de wereld insturen dat men 'helpjes gaat doen'. Om het - door hen ILLEGAAL gedumpte - te gaan 'bestrijden'.

Want 'het is daar zo 'ongezond'. Moffenvolk. Beter doen we onderzoek naar de geestelijk gezondheid van onze bestuurders. Of het laffe, corrupte gajes wat zich achter hen verbergt. Zie de geestelijke gezondheid van onze bestuurders via DSM-IV.

Somebody asked me, you know: 'JETTA, is that ethical? You know, you're essentially MANIPULATING these CITIZENS.' ...... Well, yeah, ... wh ... is it ethical? I don't know. But our ROLE at ICE-paleis is to MOVE JUNKS. And get children hooked. And if we know you move products with a certain creative execution, placed in a certain type of media vehicle, then we've done our job." Hier heb je Jetta Klijnsma; De machtigste want zij zit op die zak met geld.

Eerst welzijn aan een faillissement helpen en omdat ze gewoon niet met geld blijkt om te kunnen gaan maken ze haar wethouder financin. Een wethouder wordt door de raadsleden gekozen, maar dan ga je toch ook ernstig twijfelen aan de geestelijke vermogens van dat raadsvolk maar dat doen jullie ook al

En wat is er met die 761 miljoen euro - bijna TWEE MILJARD GULDEN - gebeurd?

Die is duurzaam weggesluisd.


4. George left...
Sun, 29-06-08 10:14 pm

Ze gaan natuurlijk Parnassia vragen om een onderzoek naar de gemoedstoestand van die bewoners, waarvan de uitkomst van het rapport al bij voorbaat vast staat. Niks aan de hand mensen, doorleaupen. Ze kunnen die factuur al gelijk overhandigen bij de opdracht.

Het is vervelend voor Jozias van Aartsen, die zelf een enorme tegenstander is van die gebruikersruimte, dat ze die niet willen sluiten, en dat hij zich in een wespennest gestoken heeft. Het is nu dus wachten op het eerste raadslid in een boerka en dat is dan niet uit religieuze overwegingen maar uit zelfbehoud. Als je, je in een wespennest begeeft is het natuurlijk logisch dat je, je als een imker kleedt.


5. Spoorwijk left...
Sun, 29-06-08 11:10 pm


6. Any Mis Mus left...
Mon, 30-06-08 12:34 am

" Het is toch wel opvallend dat aan wijken waar bestuurders wonen, bijna altijd dit soort voorzieningen voorbij gaat "

Het is dat de goede man dit zegt.

Was ons nog niet opgevallen.

Maar hoezo die verwachte exponentile groei?

" Maar dat moeten er in korte tijd heel veel meer gaan worden. "

Beschikt meneer Smidt van de Federatie over voorkennis?

En zo ja: weet Warren Buffett dat dan al ?


7. Chris left...
Mon, 30-06-08 8:29 am

Het CDA en de VVD zijn net zo schuldig, of zelfs schuldiger. Door Jetta op haar plaats te laten zitten terwijl iedereen er van overtuigd was dat ze op had moeten stappen met dat faillissement van welzijn.

Al die populistische non-bestuurders zijn alleen maar met hun eigen misselijkmakende partijpolitiek bezig. Bewoners hebben er helemaal niets aan. Als ze haar toen weggestuurd hadden, dan had dat onzalige idee van die gebruikersruimte nooit vorm kunnen krijgen.

Als ze een keertje willen laten zien dat ze misschien een ietsje pietsje kompassie met die mensen hebben, dan sluiten ze dat vermaledijde hok. http://miguelsloendregt.web-log.nl/miguelsloendregt/2004/04 /welzijn_of_stem.html


8. Hans left...
Mon, 30-06-08 8:35 am


9. Boekie Woekie man left...
Mon, 30-06-08 1:21 pm

'Hans' posted 'KUTBESTUUR'.

Heela, vader, wat leg jij hier nh te kut-ten? Je loopt zo mooi wel m'n handel te verkloten met je kutbestuur ! Ik heb zelf de afgelopen jaren hoogstwaardig 'n eigen brent lopen inburgeren en ook lanceren, gedepogeneerd met eigen afgekochte rechten en wel (n ook inclusief EU-trooi), ga jij mij effe ondoordachtig imagoschade aan mijn eigen brent aanbrengen. Daar komp niks van in jodokus !!

Dus ik waarschuw je nu hier en daar, als je het nog n keer in je hooft haalt om d'r ook nog maar n keer aan te denken, dan .... dan stuur ik Hirsch Blling op je af. Want jouw kutbestuur is een cartoonaantasting van mijn recht op een parodiale wijze. En dat is dan een virtuweele crme !! En in mijn geval qua waarwaarde: 'n hlscrime !!

Ik zie je nou door de vingers, maar als je dat nog 'n keer doet, dan laat ik je gelijk burgerlijk bebouten a caison van 190.000 euripiekies - voor je bodem - en als prooicedure daaroverheen nog 's 52,77 eurietjes per seconde, voor welgeteld elk eigenste denkmoment dat je waagt het nog een keer in je hoofdt te halen. Dan soew ik je tot je scheel ziet. Nou denk ie misschien dat je niet zoveel denk, maar dat ken aardig oplopen, dat ken ik je verzekere !! Dus dan weet je 't van voren.

Maarre ... wij als gozers onder mekaar. We kennen ook wel wat regelen voor het geval dat. Toch??!! Ik heb hier namelijk nog wat zeer bijzonder uitzonderlijke handel leggen die je voor 'n zacht prijsie van me ken overnemen. Duizend stuks hoogwaardige Haagse T-sjurts met eigen eigendruk, van maatje S tot XXXL - 50 eurietjes per stuk, maar voor jou en alleen omdat jij het bent: duizend voor een ton. Maar dan mats ik je. En bovendien bezweren de brenttrentwatchers dat dit produkt zr hoge ogen gaat gooien. Er zit dus groei in. Kopen, gozer. Maar als je dadelijk groengeil van ellende ziet, dan is dat omdat je achter je eigen net gevisd hebt. Dus niet te lang denken, ouwe.

Diel ??! En dan praten we d'r ook niet meer over. Want anders moet ik je huis-adres of je Ik Pik adres. En dan mot ik die Mondige kut-Burger eerst gaan zoewen. Lijdt alleen maar af joh. Gewoon doen dus. Tweeduizend dan maar ?

T-sjurt 'kut-Burger' : ZeikKant

T-sjurt 'kut-Burger' : ScheitKant


10. Hans left...
Mon, 30-06-08 1:32 pm

Daar komp niks van in jodokus

Oh n, weet je wat je kan met je zoewen?


11. Boekie Woekie man left...
Mon, 30-06-08 1:48 pm

11. Boekie Woekie man left...

Mon, 30-06-08 1:48 pm

'Hans' posted " weet je wat je kan met je zoewen? "

OK, vijfhonderd stuks dan.

Maar enkel vandaag en enkelt omdat jij het bent en niemand anders.

Doe ik er nog wat vanaf k nog omdat ik zelf goeie zin heb.

Met 60.000 euripiekies ben jijzelf dus mijn man.

Maar wl opschieten - niet nadenken - want er wordt al aan de deur gebelt.

Blijf effe hangen ...