Home

D66 en CDA dienen motie in tot sluiting harddrugsgebruikersruimte Vennepark.

posted Mon, 2-11-09

Naar aanleiding
van de gestelde vragen over de gebruikersruimte en de antwoorden daarop zullen D66 en het CDA een motie indienen om tot sluiting over te gaan van de gebruikersruimte aan het Vennepark. 

Lees verder….


1. vera left...
Thu, 5-11-09 10:05 am

zo, zo, da's mooi! En het zou lachen zijn als die aangenomen werd ook. Maar de Partij van de Amfetaminen en hun broeders in het kwaad GL zullen dat wel niet willen. Want hoe moeten ze straks doorstromen naar een ander mooi baantje als hun troetelprojectje "een gebruikersruimte bovenop een speelplein" gesloten wordt. Dan kunnen ze aan niemand meer laten zien hoe "goed"dat allemaal wel niet ging. En vlak de brijders en de parmaffia niet uit! Die laten hun kip met de gouden eieren (de verslaafden"zorg"industrie) natuurlijk niet zomaar een veer uittrekken. Dat kost ze nl veel te veel omzet! Maar ik hoop van harte dat de partijen hun rug recht houden en niet zwichten voor de rode wanstaltigen!!!


2. vera left...
Fri, 6-11-09 5:17 pm

En?? Is die motie nu aangenomen of niet?


3. dhtk left...
Fri, 6-11-09 6:14 pm

De motie is aangehouden.

Bert van Alphen moet eerst aangeven hoeveel bezoekers daar komen.

In december wordt er dan weer over gesproken.


4. vera left...
Sat, 7-11-09 11:32 am

@dhtk, dank, maar dat geeft de burger geen moed. Bert van Alphen zal er natuurlijk alles aan doen om die tent open te houden. Maar! Aan de andere kant in december zitten we nog weer wat dichter op de verkiezingen............En dan moet je wel een hele grote broek aantrekken als je blijft beweren dat dat junkenhol echt open moet blijven. De indieners van de motie moeten dan heel slim opereren en daar flink wat reuring over maken.


5. devega left...
Sat, 7-11-09 2:00 pm

Kleinsma heeft daar anders een gedegen vooronderzoek gedaan. Ik vergeet nooit hoe ze haar keus motiveerde: Als ik door het v.d. Vennepark fiets egen vooronderzoek gedaan. Ik vergeet nooit hoe ze haar keus motiveerde: Als ik door het v.d. Vennepark fiets s'ochtends zie ik nooit een junk, dus is er niets aan de hand. En ze had rustig de tijd om daar rond te kijken. Op haar tandem. En GL en D66, ach partijtjes van lik mijn vessie. De een heeft zijn ziel en zaligheid aan de PvDA verkocht om hun enige wethoudertje in het zadel te helpen en te houden en dat D66 heeft nog nooit ergens op gereageerd behalve als ze zeker wisten dat ze geen zepers zouden halen. Goed opgeleid door Pechtold.

 

http://denhaagtekijk.blog-city.com/d66_en_cda_dienen_motie_in_tot_sluiting_vennepark.htm