Home

Downplayen door David Rietveld begonnen

posted Tue, 18-08-09

Het initiatief van Rietveld op het kapen van de domeinnaam
www.pvvdenhaag.nl  kreeg een onverwacht vervolg van de nog steeds boze omwonenden rondom de gebruikersruimte aan het Vennepark met www.gldenhaag.nl.  
Maar ondanks zijn getwitter,dat hij een parodie wel kon waarderen, moest hij toch tot zijn schade en schande ervaren, dat je dan wel een gebruikersruimte met veel machtsvertoon samen met de pvda, bij die protesterende bewoners door hun strot kan drukken, maar acceptatie is héél wat anders.

En Rietveld dacht, na een lange dag, toch nog de handelwijze van groenlinks te rechtvaardigen op 
Geenstijl  (spiegel)  

“Het dossier gebruikersuimten loopt al een tijdje. Er zijn nog steeds mensen die zich niet kunnen vinden in de beslissing die alweer zo'n 5 jaar geleden is genomen, maar feit is dat de overlast van drugsverslaafden is afgenomen en dat de gebruikersruimte gewoon goed functioneert.”


Maar Rietveld vertelt gewoon niet alles. Als het inderdaad zo zou zijn dat de gebruikersruimten goed functioneren dan betekent dat in de praktijk, dat die verslaafden zeer succesvol zouden zijn in het roven en stelen. Dat zij genoeg middelen weten te vergaren om zoveel drugs te kopen dat ze daarmee hun behoefte kunnen dekken en ze daarom de deur van de gebruikersruimte plat zouden lopen. Want dat is het misverstand dat ze in stand willen houden. Veel mensen denken dat ze die drugs krijgen. Niets is minder waar. Ze mogen het alleen daar gebrúiken. Maar het gedogen van die criminaliteit moet natuurlijk gewoon kunnen van groenlinks. Want hoe zouden die zielige verslaafden anders moeten scoren?  

Die enorme hausse aan criminaliteit in de buurt verklaart ook waarom de politiebureaus Hoefkade en Heemstraat op zeer korte termijn
50 rovers voor 2 jaar vast willen zetten in een Inrichting voor Stelselmatige Daders. De ISD maatregel.
Maar die gebruikersruimte is echter niet zo succesvol als groenlinks én de pvda willen laten geloven.  

Waar de bewoners altijd al voor gewaarschuwd hebben is inmiddels realiteit geworden.
Minderjarigen, 12 minners die niet zijn te vervolgen, worden gebruikt om op hun fietsje als drugskoeriertje te fungeren. En dat zorgt ook al voor rivaliteit onder de diverse groeperingen.
Wat uitgelegd wordt
als overlast van  hangjongeren, omvat een veel groter probleem.  


Maandag 20 april 2009
10 politiebusjes, 6 “donkerblauwe wagens” bij het Vennepark en Honthorststraat. Schoten en kogelvrije vesten. Niemand gearresteerd, mensen durven niets te vertellen. Rivaliserende Turken en Mocroos die het dealerterritorium opeisen? Niets in de media te vinden. Het bestuur wil dat drugshol niet sluiten en niet toegeven dat de bewoners met hun kinderen in ernstig gevaar verkeren.


Ook die
vechtpartij aan het Hobbemaplein  op 24 mei werd met grote politie-inzet de kop ingedrukt.
De politie was direct ter plaatse en nog wel met honden.
Die hondenbrigade heb je echt niet bij de hand als je geen aanwijzingen hebt dat je wijk op scherp staat. 

 
Eigenlijk zouden ze die verantwoordelijken van groenlinks en de pvda zelf die ISD maatregel op moeten leggen. De bewoners worden stelselmatig door dit bestuur geterroriseerd, voor leugenaar uitgemaakt en de overlast als niet ter zake doende weggewimpeld.  

En daar is natuurlijk ook onze apparatski Deetman, als voormalig korpsbeheerder, voor verantwoordelijk te houden. Door ook weer stelselmatig(!!) geen incidenten op te nemen en aangifte doen te ontmoedigen, zagen de bewoners zich genoodzaakt
om zelf een klachtenregister bij te houden en die klachten bij de evaluatie in een geprinte versie, 24 a4tjes, aan de raadsleden te overhandigen.

De evaluatie bleek dan ook een gigantische door
Deetman geregisseerde  klucht te zijn, want er zat een gigantisch gat in de rapportage van de politie, die niks te melden had, in vergelijking met de ervaringen van de bewoners. 

En wat ook steeds weer opvalt is dat die linkse partijen altijd maar begrip eisen voor die verslaafden. Maar dat de belastingbetalende burger zijn directe schade zelf maar moet dragen en ook nog eens die gebruikersruimten mag financieren, daar hoor je ze nooit over.

En het verlies
wat de bewoners op hun huis lijden is al helemaal niet bespreekbaar.
Hoewel ze het wel zelf  erkennen dat de bewoners aan het Zieken
er 40.000 tot 50.000 euro op achteruit zijn gegaan. 

Vooralsnog wordt aan de noden van de burger totaal voorbijgegaan door groenlinks en de pvda.
Maar
payback-time komt steeds dichterbij en dan krijgen ze de rekening gepresenteerd. 

En nee, geen hoofdletters voor die politieke partijen. Dit soort probleemgevallen moet je zo klein mogelijk proberen te houden. 

1. www.gldenhaag.nl left...
Tue, 18-08-09 10:15 pm


2. vera left...
Thu, 20-08-09 12:01 pm

Ha ha, die rietveld, nu schreeuwen als een kip zonder kop, maar de stemmers zijn niet gek! Tot ziens, joepdoedemazzel, dag, opzouten uit die raad!


3. dhtk left...
Thu, 27-08-09 7:55 pm
sole/profile/popup/?i=58615160" onclick="popup(this.href,600,430); return false;" title="view profile">dhtk left...
Thu, 27-08-09 7:55 pm