Home

Evaluatiecommissie gebruikersruimten dreigt bij voorbaat buitenspel gezet te worden door Deetman.

posted Thu, 23-11-06
Deetman en van Alphen, knullig één, twéétje.
 
Het illustere duo heeft het bestaan om de volgende tekst gepubliceerd te krijgen in de AD/HD over de gebruikersruimten.

DEN HAAG 21 nov. 2006- De overlast van drugsgebruikers in de omgeving van de Stationsbuurt en de Schilderswijk in Den Haag is sterk afgenomen sinds de gebruikersruimten aan het Zieken en het Van der Vennepark zijn opengegaan.
Dat zegt burgemeester Deetman aan de hand van politiecijfers.
Volgens de burgemeester, die onlangs nog op bezoek was bij de bewoners, blijkt uit niets dat de overlast is toegenomen. Het aantal meldingen bij de politie van drugsoverlast in de omgeving van de gebruikersruimte aan het Van der Vennepark daalde van25 in 2004 naar drie in het eerste half jaar van 2006. Bij het Zieken werden in 2004 nog 338 meldingen gedaan tegenover 64 de eerste helft van 2006.
------
Deetman staat te beweren “Meldingen Vennepark daalde van 25 in 2004 naar 3” maar volgens het hotspot rapport
op de site van D66, was er helemaal geen overlast. Het aantal meldingen was 0. Hij loopt te goochelen met cijfers data, jaartallen, want de gebruikersruimte wordt bewust buiten de hotspotaanpak gehouden. 
Het is vanuit de gemeente het opwerpen van een mistgordijn met halve waarheden en het is tevens een uiterst onbehoorlijke manier van doen om de commissie te manipuleren die zich met de evaluatie bezighoudt.
Deetman vergeet te melden, dat bij zijn bezoek, waar hij al aangaf dat de gebruikersruimte openblijft, nog voordat de evaluatiecommissie zich heeft uitgesproken. de bewoners hem confronteerden met het feit dat de politie aangiftes afpoeiert en niet opneemt.
Maar er is wel een
klachtenregister
, dus hij kan wel zeggen dat er geen meldingen zijn, maar de klachten zijn er wel degelijk.

Daarnaast is het zo, dat sinds het sluiten van de tippelzone aan de Waldorpstraat de overlast in een groot gedeelte van de Schilderswijk met 44% is toegenomen. Gewoon ordinair gesjoemel met cijfers om het gezicht van een stekeblind blijvend stadsbestuur te redden.

En Bert van Alphen? ach die loopt toch
aan de leiband van Jetta Klijnsma.
En Deetman probeert op deze doorzichtige wijze de kastanjes voor
Jetta uit het vuur te halen, die geen vertrouwen meer geniet.


Maar hoop doet leven en gezien het onderstaande bericht, gaat het weer helemaal goed komen met het Vennepark.

Shirley Marapin burger van het jaar

Marapin werd tot burger van het jaar gekozen vanwege haar niet aflatende ijver om de aan het Vennepark  geopende drugsgebruikersruimte te laten sluiten.
Uiteindelijk heeft het ministerie van binnenlandse zaken, burgemeester Deetman uit zijn functie gezet en wethouder Jetta Klijnsma verdween in zijn kielzog en ook daar is nimmer meer wat van vernomen.
Ter compensatie  van al het aangedane leed is een speciaal team geformeerd om het voormalige "drugshol" een zinvolle invulling te geven voor de zo op de proef gestelde jeugd in de omgevinlige "drugshol" een zinvolle invulling te geven voor de zo op de proef gestelde jeugd in de omgeving.