Home

Locatie verslaafde daklozen aan het Alberdingk Thijmplein in Spoorwijk?

posted Tue, 22-04-08

Bert van Alphen (wethouder welzijn) doet heel geheimzinnig over de nog te openen 8 nieuwe locaties voor de opvang van verslaafde daklozen. En voor dit pand in Spoorwijk werden andere eerdere voorstellen tot ingebruikneming afgewezen. 

We begrijpen nu wel waarom, en natuurlijk weet de raad weer van niets terwijl het nu in Spoorwijk al langer bekend is dat Brutus Bertus een opvang voor dakloze verslaafden in de wijk wil gaan vestigen.

Het kan alleen maar dit pand zijn, want dit is het enige beschikbare pand in de buurt dat voldoet aan het criterium van om en nabij de 800 m2
 
Klik op deze onderstaande afbeelding voor een grotere luchtfoto.

Voorzitter Odek van de bewonersorganisatie Spoorwijk heeft een brief aan de gemeenteraad gestuurd met de boodschap dat ze die ellende er gewoon niet bij kunnen hebben, gesteund door allerlei organisaties, scholen en de leefbaarheidscoördinator die het totaal onverantwoord vinden om dakloze verslaafden in Spoorwijk te vestigen.

En weer niet nagedacht of juist daar een opvang wel gewenst is.
Ze leren het nooit, de geschiedenis herhaalt zich.
Gewoon het feit dat het pand leeg staat, gooi maar vol.

Vreemd dat de gemeenteraad weer eens van niks wist, terwijl ze op woensdag  2 april, de wethouder nog door stonden te zagen.

Ze hebben al zoveel overlast van allerlei problematiek in de buurt en ze kunnen de boel maar niet onder controle krijgen zoals het begeleid wonen van jongeren en dergelijke.

Er wordt niet opgelost het blijft allemaal maar dooretteren.
En dan dit er ook nog eens bij.

Bewoners zijn het zat en zetten hun nieuwbouwhuizen al weer te koop.

Norder, Maarniks, let je even op!!!

Fijn als je daar net een koopwoning hebt gekocht.

We hebben de makelaars maar even geïnformeerd, zodat ze alvast de eventuele schadeclaims kunnen bepalen van de te ontbinden opties en (voorlopige) koopcontracten als het inderdaad een opvang voor verslaafde daklozen mocht worden.
Je zal daar maar een woning voor je gezinnetje gekocht hebben of gehuurd om die puinhoop in je eigen wijk of rond de huidige gebruikersruimten te ontvluchten en dan kom je wéér in de ellende.

Maar het is net als aan het Zieken en het Vennepark, die gebieden werden ook gerehabiliteerd, en bewoners verleid om daar een woning te kopen en toen iedereen eindelijk een beetje bekomen was van het verbouwen en inrichten van de woning, kregen ze als bonus een harddrugsgebruikersruimte in de straat, zodat ze van de éne op de andere dag met een onverkoopbaar pand zaten en met grote verliezen omdat demet de rest van Den Haag.

Die bewoners zijn ook hartstikke stom.

Je moet eerst uitzoeken waar de verantwoordelijke politici wonen die dat soort dingen willen regelen en dan ga je daarnáást wonen, dan weet je zeker dat je het 

Dan maar het ada'gium van Martini in praktijk brengen.Geen psychotisch verslaafden in een woonwijk, die horen in een inrichting.
De bewoners zullen echt niet werkeloos toezien hoe hún wijk naar de barrebiesjes wordt geholpen door onze Bert.

Want ook hier hanteren ze toch weer die oude overvaltechniek door mensen voor voldongen feiten te zetten.

Geen enkel overleg met de bewoners, gewoon die uit 1860 daterende regenten-mentaliteit van; "wij weten wel wat goed voor u is".
Dan moet je ook niet vreemd opkijken als we hier ook Bossche toestanden krijgen, want dit is gewoon pure uitlokking.

Ze moeten ophouden met zaken door de strot te drukken van de bewoners en het overlegmodel hanteren.
Al je naar het Utrechtse model verwijst, dan moet je daar ook naar handelen.

 

1. Mondige burger left...
Fri, 4-04-08 1:59 pm

We hadden het beloofd, we mobiliseren de hele stad tegen de onzalige plannen van (on)welzijn. Voordat je aan iets nieuws begint moet je, je oude troep eerst opruimen. Zolang ze het voorstel niet accorderen dat met het geld van de 3e drugsgebruikersruimte, die er niet meer komt, Vennepark verplaatst gaat worden, laten we ze bij elke stap die ze zetten met hun verslaafdenbeleid struikelen. Wij hebben niet om die ellende gevraagd, dat kinderen geconfronteerd worden met die junken waarbij Klijnsma nog stond te liegen dat geen kind een junk zou zien. En die voorstemmers trapten er allemaal in. Het Vennepark is vergeven van dealers, junken, heroïnehoeren en wat al dies meer zij en kom nu niet meer aan met die op last van Deetman gemanipuleerde politierapporten, want die hebben bij ons de status van toiletpapier. Dus u begrijpt hopelijk wel wat u daarmee kan doen.


2. Al uit Den Haag gevlucht left...
Fri, 4-04-08 9:08 pm

Sinds kort zijn de wijkkantoren van de sociale dienst verhuist naar de Platinaweg. In Moerwijk aan de Raaphorstlaan 1 staat het pand van de soos nu leeg. Dat is ruimschoots meer dan die 800 m2. Slim van ze, de gehele bebouwing er omheen is straks gesloopt. Bij gebrek aan klagers kunnen ze er zonder problemen in. Jammer voor de toekomstige kopers en huurders van die nieuwe woningen. Die komen er straks pas achter als ze de woning al gekocht hebben en de mensen die een woning gaan huren hebben dan al hun verhuiskosten gehad en zitten in de val die de gemeente heeft gezet.


3. Venneparkers left...
Fri, 4-04-08 11:50 pm

Bert van Alphen flikt het toch niet tussen 2 basisscholen in!

Heeft Bert dan niks geleerd?????????????????????????????????????????????????

Verdomme, wat een dove, hardleerse, zielige stakker is hij toch!

Bert, deze voor jou: "Gij die zoekt, zal vinden"


4. Jan de Wandelaar left...
Sat, 5-04-08 12:18 am :: http://bewonersorganisatie.blogspot.com/

De loopgraven worden gelegd.

Laat ze maar komen. Het laatste woord is nog niet gezegd.


5. BOZE left...
Sat, 5-04-08 12:33 am

ANDEREN WERKEN ZICH ROT, TERWIJL VOOR DE CRIMINELE VERSLAAFDE HET BEDJE GESPREID WORDT.


6. dhtk left...
Sat, 5-04-08 12:48 am

@Boze; We zijn van mening dat je mensen niet in verslaafde toestand moet helpen. Eerst al of niet gedwongen af laten kicken en dan aan werk en huisvesting helpen. Dit is dweilen met de kraan open. Wel die verslaafden helpen want die zijn zielig. De belangen van de omwonenden worden gemakshalve aan de kant geschoven. Maar de junk is nu eenmaal verworden tot een middel, zodat die “zorgverleners” er een (boven)modaal salaris uit kunnen trekken. En dan heb je altijd van die bijdehante figuren die dan stellen dat een ziekenhuis ook zieken nodig heeft om te kunnen draaien. Dat is juist. Maar een ziekenhuis heeft nog altijd de intentie om de mensen beter te laten worden en dat is met die zorgmaffia voor die verslaafden niet aan de orde.


7. BOZE left...
Sat, 5-04-08 8:39 am

BERTOES DENKT DAT HIJ OP DE MAAN WOONT. DAT ZIJN ZAAKJE NIET LEKT.

OPNIEUW DIE ONDERONSJES, OPNIEUW ALLES BINNENSKAMERS IN ORDE MAKEN, ALLE OPENINGEN DICHTTIMMEREN, DAN NAAR BUITEN ALS EEN VOLDONGEN FEIT PRESENTEREN AAN BEWONERS.


8. Mondige burger left...
Sat, 5-04-08 10:11 am

Tegenstrijdige belangen in deze coalitie. Het huisvestingsbeleid van, Bert van Alphen zorgt voor stagnatie van dat van Norder Die tweespalt in de coalitie moet uitgebuit worden. De mensen in Spoorwijk moeten Norder grijpen, want dat groenlinks hangt toch als een marionet aan die pvda touwtjes. De pvda trekt en groenlinks springt. Nu zit de pvda in een spagaat. Moest Bert eerst het (wan)beleid van Jetta Klijnsma voortzetten, nu zullen ze een keus moeten maken tussen de stadsvernieuwing en de huisvesting van controversiële voorzieningen waar niemand in Den Haag op zit te wachten. Wapperend met het (gedateerde) bestemmingsplan kunnen ze dat wel formeel er door drukken maar je kan mensen niet dwingen een huis te kopen in dat gebied. Maak er maar een skatehal van.


9. Anal Poet left...
Sat, 5-04-08 2:28 pm

Mondige burger left " Maak er maar een skatehal van "

Of 'n ICE SpeeD wAy ....

Ook effe publiek privaat laten sponsoren :

" Dit allles wordt uwes inclusief aangeboden, mogelijk gemaakt ende gerealiseerd door ... Coke !!! "

Wel 'n bord plaatsen voor de nietsvermoedende aankomend kut-wijkwoners.

!!! Opgepast - gevaar voor heftige bestuurlijke uitglijders !!!

!!! Wijkwonen op eigen risico !!!


10. Jan Hunck left...

Ten tijde van het Vennepark trok ik op met Shirley en Rob en andere bewoners rondom de kinderspeelplaats. Ik herinner mij nog pijnlijk goed die 24e juni 2004. Toen was het protest "Schilderswijk uit de zeik". Wel, dan is het nu "Spoorwijk uit de zeik". Mijn bezwaarschrift mbt de Schilderswijkse situatie heb ik alvast aangepast aan de Spoorwijkse situatie. Deze brief al ligt geduldig te wachten in afwachting op de dingen die komen gaan.


11. Mondige burger left...
Sat, 5-04-08 4:14 pm

Helaas, bezwaarschriften blijken niet zoveel uit te halen. Hoewel rigoureus en niet goed te praten, maar alleszins begrijpelijk, was de Bossche methode uitermate effectief. Als een burger bijvoorbeeld bezwaar aantekent tegen een in zijn ogen ten onrechte door de gemeente afgegeven bouwvergunning, krijgt hij dat besluit nooit meer van tafel. Het is een typisch Nederlands spelletje en het is heel simpel. Laten we de primaire beslissing besluit a noemen. Daar ga je als burger tegen in beroep. Op dat bezwaar volgt beslissing b. Als je vervolgens bij de rechters komt, is het maximale resultaat dat je als burger kunt bereiken vernietiging van besluit b. De burger gaat dan juichend naar huis, maar het houdt alleen maar in dat de overheid een nieuwe beslissing op bezwaar moet nemen. En ondertussen blijft besluit a onaangetast. Sterker nog, die is al lang in werking getreden. Ook al krijg je zes keer beslissing b vernietigd, dat verandert helemaal niets. Zie; de overheid en de kansloze burger


12. Over de rooie left...

@11 Beste mondige, als dat allemaal klopt dan is er toch geen ander alternatief dan die methode van de Bosschenaren te gebruiken. Ze vragen er dan toch zelf om als die rechters je zo behandelen. Dat kan en mag toch niet dat een gemeentebestuur je dwingt een illegale actie te ondernemen. Maar zij wel legaal al je rechten ontnemen. En dan zijn de bewoners natuurlijk de criminelen. Wie heeft het dan uitgelokt. Dit valt onder noodweer. Als iemand mijn gezin bedreigt dan mag ik alle middelen inzetten want de overheid beschermt ons niet. Die zouden we zelfs op voorhand in gebreke kunnen stellen. Ik begrijp heus wel die wethouder een probleem heeft. Maar het is meer een probleem van die daklozen zelf. Ze moeten eerst eens beginnen die daklozen van hun verslaving af te helpen inplaats van ze als zombies door te laten vegeteren. Ze gaan in Oegstgeest een nieuwe gevangenis bouwen om het oudste gedeelte van de Scheveningse gevangenis te kunnen slopen. Laat dat straks nog maar even staan. Maak daar maar een afkickcentrum van. Veel wandelen in de duinen, zee en frisse lucht.


13. Stophostel Hyves Denbosch left...
Sat, 5-04-08 7:52 pm

Ze zitten echt overal!! Stelletje sukkels, en dan maar vreemd opkijken als de buurt er tegen in opstand komt. Wat zijn wij "blij" met onze "Bosche toestanden" Zij luisteren toch ook niet naar ons, wat? er is totaal geen communicatie geweest! Medegedeeld werd het ons, en dan krijg je "toestanden".

http://stophostel.hyves.nl/


14. You Tube left...
Sat, 5-04-08 9:41 pm

Video; Daklozen Keek op de Week


15. Jan Hunck left...
Sun, 6-04-08 12:51 am :: http://www.spoorwijk.benik.nl

Er zijn dus al meerdere locaties in het beeld gekomen.

kijk bij: Verslag

jan


16. dhtk left...
Sun, 6-04-08 1:00 am

Uit het verslag van de informatiebijeenkomst Laak Wanneer de locaties zijn gekozen, gaan de betrokken partijen de buurten in om met bewoners om de tafel te gaan zitten en te praten over de uitvoering van de plannen. Dat is dus de fase hierna. De instellingen willen graag met de buurtbewoners in gesprek, dat is in ieders belang. Zie hier het verslag

Ze blijven knoeien, je moet de mensen een keuze geven en geen pand door hun strot drukken. Dan heb je dus oorlog. Ze hebben nog steeds niets geleerd. Als je de panden die wel voldoen aan het bestemmingsplan onmogelijk maakt, dan moeten ze van een pand de bestemming wijzigen en dat willen ze niet, want dan komen de bezwaren. Ga je werken volgens dat Utrechtse model en mensen dan zelf een pand aanwijzen waar ze mee kunnen leven, dan kan je ook rustig het bestemmingsplan wijzigen, want dan weet je van tevoren dat je niet bang hoeft te zijn voor bezwaren.


17. Mondige burger left...
Sun, 6-04-08 10:49 am

Van Alphen is er zelf schuld aan, dat er zoveel boosheid heerst. Het uitgangspunt is geheel fout.

“De zoektocht naar acht geschikte panden wordt nu met grote voortvarendheid vervolgd. Naar verwachting zal het college in het eerste kwartaal van 2008 een besluit nemen over het samenhangende pakket van locaties. Zodra dat besluit is gevallen, wordt de stad en de raad geïnformeerd. Wethouder Van Alphen gaat samen met de zorginstellingen in gesprek met omwonenden om de voorzieningen met succes te kunnen realiseren” Zie Den Haag oonder dak

Het college dient danig in de wielen gereden te worden. Ten alle tijde moet worden voorkomen dat er een besluit valt zonder instemming van de bewoners. Als het besluit éénmaal is gevallen dan ben je dus verloren en kan je procederen tot je een ons weegt.

Prof. Tak; De overheid en de kansloze burger. Als een burger bijvoorbeeld bezwaar aantekent tegen een in zijn ogen ten onrechte door de gemeente afgegeven vergunning, krijgt hij dat besluit nooit meer van tafel. Tak: ‘Het is een typisch Nederlands spelletje en het is heel simpel. Laten we de primaire beslissing besluit a noemen. Daar ga je als burger tegen in beroep. Op dat bezwaar volgt beslissing b. Als je vervolgens bij de rechters komt, is het maximale resultaat dat je als burger kunt bereiken vernietiging van besluit b. De burger gaat dan juichend naar huis, maar het houdt alleen maar in dat de overheid een nieuwe beslissing op bezwaar moet nemen. En ondertussen blijft besluit a onaangetast. Sterker nog, die is al lang in werking getreden. Ook al krijg je zes keer beslissing b vernietigd, dat verandert helemaal niets.

De raad en het college laat zich ringeloren door een geheel fout uitgangspunt omdat de wethouder zonder enig overleg met de bewoners eerst de locaties gaat bepalen en deze dan pas als een voldongen feit de bewoners door de strot drukt en dan mogen ze meepraten hoe ze de overlast denken in te dammen. Vooral zo door gaan. Dan loop je het risico dat er straks 8 afgebrande panden in Den Haag staan. Ze leren het nooit, gewoon eigenwijs door blijven drammen. De hakken gaan in het zand, kom maar op. Dit wordt geen discussie meer. Als de gemeente zo op ramkoers blijft dan zullen de bewoners alle middelen uit de kast halen en als men niet gehoord wordt, dan moeten ze straks ook niet huilen als die panden door de omwonenden "ongeschikt" gemaakt worden, dat hebben ze dan aan zichzelf te wijten.

Als ze het willen verwezenlijken dan moeten ze; 1 De mensen zelf de keus laten maken van de geschikte panden. 2 Aangedragen alternatieven serieus bekijken en niet voor de show, zoals aan het Vennepark is gebeurd, waar van te voren alternatieven eigenlijk al onbespreekbaar waren. 3 De omgeving schouwen, op onveilige situaties, steegjes, inhammen, extra verlichting aanbrengen indien nodig en groen snoeien of verwijderen om een beter overzicht te verkrijgen. 4 Compensatie in de vorm van extra wijkagenten. Want Parnassia of wie het ook gaat beheren is alleen maar verantwoordelijk tot de deur en verder willen ze niet gaan en buiten is het dus een openbare orde probleem.

En nog een goede raad van ons als "ervaringsdeskundigen" Maak niet de fout door maar in overleg te blijven, je netjes op te blijven stellen en de mensen met de "korte lontjes" in het gareel proberen te houden. Laat die mensen maar stoom afblazen, dat lucht op en zal de gemeente dwingen zich fatsoenlijker op te stellen. Laat je ook niet verleiden om in een beheerscommissie te gaan zitten van een ongewenste locatie, want dan ben je medeplichtig gemaakt en onbetrouwbaar voor de buurt geworden. Houdt er goed rekening mee dat al die “hulpverleners” wel ter goeder trouw kunnen zijn maar de zorgmaffia big business is. De verslaafde krijgt misschien straks wat zakgeld maar de hulpverlening sleurt er een (boven)modaal salaris uit. In Nederland gaan er miljarden om in die zorg(zieligheids)industrie.


18. Jan Hunck left...
Mon, 7-04-08 12:02 am :: http://www.spoorwijk.benik.nl

In het verhaal van prof. Tak staat bij punt 3 "De omgeving schouwen, op onveilige situaties, steegjes, inhammen, extra verlichting aanbrengen indien nodig en groen snoeien of verwijderen om een beter overzicht te verkrijgen"

Heel toevallig dus is een tijdje terug al het groen rondom het pand flink aangepakt en kortgemaakt. Das toch zeker niet geheel toevallig alvast de voorbereiding geweest ???


19. BOZE left...
Mon, 7-04-08 7:19 am

Ja, natuurlijk is niet voor niks de stille, sluwe voorbereiding gaande.

DE BOM BARST.


20. Genaaid left...
Mon, 7-04-08 8:41 am

Het is precies dat achterbakse gluiperige gedoe waar de mensen zo’n hekel aan hebben. Dat je geen keuze hebt en voor een voldongen feit wordt gezet. Niet naar de omgeving kijken. Alleen een leegstand pand als eigen makkelijke criterium.

KUTBESTUUR


21. Daniëlla left...
Mon, 7-04-08 7:25 pm

Plannenmakers, wacht maar tot de poppetjes gaan dansen. Hiermee komen jullie niet weg!


22. jantje left...
Tue, 8-04-08 3:31 pm

ik ben er tegen


23. Drugshol left...
Tue, 8-04-08 11:36 pm

Bewoners van de buurt Spoorwijk,

het zal niet lang meer duren of u krijgt een onsmakelijk taartje gepresenteert door de wethouder. Hij komt u niet vragen of u als buurt het ziet zitten, nee, hij komt u melden dat u het krijgt. Hierna kunt u als buurt op uw kop gaan staan, het komt er gewoon!

Dat zijn de bekende vuile streken hoe de gemeente Den Haag omgaat met haar inwoners.


24. Kubra left...
Wed, 9-04-08 1:22 pm

Als vuur zijn we boos, dit wil ik niet. Ze zijn gek geworden.


25. NOG EEN MONDIGE BURGER left...
Thu, 10-04-08 12:22 pm

ZIJN ER AL NIET GENOEG VAN DIE PANDEN, WAAROM MOET ER NOU WEER EEN GEPLAATST WORDEN IN DE WIJK SPOORWIJK. WE WAREN NET ZO GOED OP WEG NAAR EEN BETERE BUURT EN DAN NOG; ER ZITTEN HIER TWEE SCHOLEN IN DE BUURT EN DAN PLAATS JE ZOIETS NIET IN EEN BUURT MET VEEL KINDEREN. ZIJN JULLIE HELEMAAL NIET GOED BIJ JULIE HOOFD OF ZO? JULLIE WILLEN ZEKER DAT ONZE KINDEREN OOK HET SLECHTE VOORBEELD KRIJGEN EN SLECHTE DINGEN GAAN DOEN. ALS JE DAT ZO GRAAG WILT, DOE HET DAN LEKKER IN JE EIGEN HUIS. DAN KAN JULLIE EIGEN NETTE LEVENTJE OP ZIJN KOP WORDEN GEZET. IK ZEG HIERBIJ NAMENS MIJZELF EN IK HOOP MET MIJ VELE ANDEREN, WIJ WILLEN HIER GEEN VERSLAAFDEN OF DAKLOZENOPVANG. PRENT DAT GOED IN JE HOOFD, WE ZULLEN ER ALLES AAN DOEN OM DAT TEGEN TE HOUDEN................................


26. dhtk left...
Thu, 10-04-08 12:36 pm

Vriendelijk verzoek, een eigen unieke naam te gebruiken. Mondige burger is voorbehouden aan de beheerders van de website www.mondigeburger.org


27. Buurtbewoonster Spoorwijk left...
Thu, 10-04-08 12:57 pm

Ik ben niet voor niks hier in Spoorwijk gaan wonen. Ik wil samen met mijn kind hier geen daklozen en al helemaal geen verslaafden. Laat ze lekker een plek zoeken in Wassenaar of zo. Maak van dat pand iets voor de jongeren, zodat die niet meer op straat hoeven te hangen, maar een plek hebben voor zichzelf. Ik weet wel genoeg manieren, ideeën en zo, maar verslaafden en daklozen? Nou dacht het niet. Zo krijg je meer problemen en zullen de criminaliteitscijfers hoger gaan liggen. Waarom? Omdat die Bert van Alphen dat wil? Neemt hij ze maar in zijn achtertuin, kijken of hij het geweldig vindt. Er is al bekend als het niet goedschiks kan, dan maar kwaadschiks, want hoe dan ook, zullen die verslaafde daklozen hier niet komen.


28. Een beetje liefde left...
Thu, 10-04-08 3:36 pm

Zieligheidsmodus on/. Het is natuurlijk hartstikke gemeen dat de buurt die zielige alcohol en drugsafhankelijke mensen niet in hun midden op wensen te nemen. Harteloze Spoorwijkers!! Zieligheidsmodus off/.


29. Spoorwijkse Ma left...
Fri, 11-04-08 10:47 pm

WE ZIJN VAN DE ACTIE EN DE REACTIE

WE ZIJN NIET VAN DE WETTEN


30. snip en snap left...
Sun, 13-04-08 11:52 pm

Ze zitten er al in dat pand. Er brand s'avonds licht en ik hoor er leven.


31. theere2000 left...
Mon, 14-04-08 3:21 pm

Inderdaad zijn wij (de huidige bewoners) anti-kraak en GEEN junks of asielzoekers. Mochten jullie ons zien lopen en vragen hebben spreek ons dan gerust aan! Met vriendelijke groet,

Mark, Thomas en Krishen


32. Jan Hunck left...
Tue, 15-04-08 8:00 pm :: http://www.bewonersorganisatie.blogspot.

Inmiddels is de handtekeningenaXXie van start gegaan. En ook de media kreeg er lucht van.

TV-West kwam op bezoek.

Kijk: http://www.rtvwest.n l/nieuwsitem/17054

Jan


33. Jan Hunck left...
Sat, 19-04-08 1:09 am :: http://www.bewonersorganisatie.blogspot.

We hebben inmiddels 3000 handtekening bij elkaar. Deze bieden we maandag aan bij wethouder Bert van Alphen. Dit is dan stap 1. De volgende stap wordt bepaald door de uitslag van dit gesprek.

http://bewonersorganisatie.blogspot.com/2008/04/3000-prote ststemmen-tegen-de.html


34. Stefano left...
Sat, 19-04-08 6:37 pm

De gemeenteraad is 1 zielige bende.

Waarom doen die niks?

Zitten ze toe te kijken?

Het is 1 grote zielige bende, die gemeentepartijen van Den Haag, die niet onafhankelijk kunnen werken. Allemaal elkaars vriendjes die vriendjesbelangen behartigen, volksbelangen op de tweede plek zettend.

Die halve zolen! Hadden ze daarom gepromoot om een mooie buurt te maken met goede koopwoningen, voor jonge gezinnen?


35. BOZE left...
Wed, 23-04-08 1:06 pm

3000 VERZETHANDTEKENINGEN AAN BERTVAN APHEN OVERHANDIGD MAANDAGMIDDAG.

WETHOUDER BOOS BEWONERS BOOS GEEN KOFFIE GEDRONKEN


36. Anal Poet left...
Wed, 23-04-08 7:08 pm

BOZE left " WETHOUDER BOOS BEWONERS BOOS GEEN KOFFIE GEDRONKEN "

Da's geen bakkie.

Da's een BAK !!


37. dhtk left...
Wed, 23-04-08 7:20 pm

Dat is toch vreemd? Bert van Alphen krijgt 3.000 handtekeningen en nog gebak erbij, een hele doos Bossche bollen nog wel en dan lees je daar helemaal niets van in de media. Niet bij RTV west of het AD, nergens niet. (tot op heden) En dan nog lopen zeuren als wij het over complottheorieën hebben.


38. BOZE left...
Wed, 23-04-08 9:48 pm

BERT VAN ALPHEN ZEI MAANDAG AAN BEWONERS IN HET STADHUIS: "ALS HET KOMT , MOGEN JULLIE HET AAN BUURTBEWONERS GAAN VERTELLEN"

BEWONERS ZEIDEN: "NÉÉN, ALS HET KOMT, KOM JIJ HET ZELF VERTELLEN"

EN TOEN WERD GÉÉN KOFFIE GESCHONKEN. DE KOFFIE BLEEF ONAANGETAST STAAN.

BEWONERS ZEGGEN AAN THUISFRONT:

"GÉÉN KOFFIE, GÉÉN DEAL, GÉÉN OPVANG"

LOPEND VUURTJE SPOORWIJKERS SINDS MAANDAGAVOND:

"GÉÉN KOFFIE, GÉÉN DEAL, GÉÉN OPVANG"


39. Joost left...
Wed, 23-04-08 10:01 pm

@37.dhktk RTV west zal nooit wat negatiefs uit zichzelf publiceren over de gemeentelijke politiek hier in Den Haag. Ze wachten tot een ander er mee komt en dan haken ze daar op in. Dan kan hun niets verweten worden. *Mompelt nog iets over bijten, hand en eten.*


40. O.N.W. Ijspaleis left...
Wed, 23-04-08 11:26 pm

GEZOCHT!!!

GEBOUW MET WOONRUIMTE VOOR PLUSMINUS 25 PERSONEN, LIEFST MIDDEN IN WOONWIJK, GRAAG BIJ SCHOOL. VUURVAST EN GEMAKKELIJK BEREIKBAAR VOOR DIVERSE LEVERANCIERS.

REACTIES; SPUI 70 ’s-GRAVENHAGE T.A.V. DE HR. B.V.A


41. Interniek left...
Thu, 24-04-08 12:19 am :: http://www.hagazine.nl/

Waarom moet de gemeente Den Haag toch altijd alles opnieuw uitvinden? Het leidt alleen maar tot ergernis. Kijk naar het project Binnenplaats in Utrecht waar alles in samenspraak met de burgers tot een acceptabel geheel is afgesloten. h ttp://www.utrecht.nl/smartsite.dws?id=32936#top Nee hoor, doe maar weer een actie die door 3.000 tegenstanders wordt verworpen en druk die door. Dan houden we het imago van de gemeente Den Haag tenminste hoog!


42. Jan Hunck left...
Thu, 24-04-08 12:21 am :: http://www.spoorwijk.benik.nl

Die ontmoeting met Bert dat is slechts stap 1. Er volgen er nog meer. Er zijn reeds een aantal bewoners aardig over de rooie. Ook zal het bestemmingsplan Spoorwijk moeten worden gewijzigd. Nogmaals het laatste woord is nog niet gesproken. Het is nu stilte voor de storm.

  •  

Buurtlink - Verslaafdenopvang in Spoorwjk ?? NEE !!! http://www.buurtlink.nl/web/show/id=47032/cid=9/bericht_id=461086
  •  

Jan Hunck

 


43. Totally flabbergasted left...
Thu, 24-04-08 12:57 am

@Interniek.

U bedoelt dat imago van die eigenwijze rotstad met die al even eigenwijze en dove bestuurders en raadsleden zoals daar zijn;

Jetta Knettah, Maarniks Norderzon, Daverdrietveld, Bert van Zalphen, Marieke de veel te bolle, Willem Kreupelhout, en nog meer van die figuren die al veel te lang met hun dikke kont aan dat leer vastgezogen zitten?

Die mensen die nooit wat willen aannemen van een ander? Die altijd zelf dat wiel uit willen vinden? Dat krakkemikkerige imago bedoelt u?


44. coosie left...
Thu, 24-04-08 12:34 pm

'Totally flabbergasted' posted this on Thu 24 Apr 2008, 12:57 am

Ja ik geloof wel dat Interniek dat imago bedoelt maar dat gaat veranderen want onze nieuwe burgemeester gaat zeer binnenkort een vrijheidsvlam ontsteken voor het Ijspaleis en die symbolische handeling kan maar 1 ding betekenen; Vrijheid Voor Democratie, we gaan vast binnenkort verlost worden van die opgelegde regentendictatuur.


45. Mondige burger left...
Sat, 26-04-08 10:10 pm :: http://www.mondigeburger.org

Aleen dit super eigenwijze Den Haag moet weer zo nodig 8 locaties bij voorbaat vaststellen zonder enige inspraak.

Die Bert van Alphen is echt goed bezig! Bert lees je even mee?

Akkoord over opvang daklozen Katwijk.

Er is nog geen plek voorhanden.

Die moet worden gekozen MET MEDEWERKING van de Katwijkse burgers.


46. Jan Hunck left...
Sat, 26-04-08 11:16 pm :: http://www.bewonersorganisatie.blogspot.

De spanningen lopen al op. Eergisteren zijn er wat ruiten ingegooid.


47. dhtk left...
Sat, 26-04-08 11:33 pm

Last van ingegooide ruiten?

Dan wil dit soort glas ook nog wel eens helpen.


48. Jan Hunck left...
Sun, 27-04-08 12:46 am :: http://www.bewonersorganisatie.blogspot.

Albarda en het Schaamrood.

De eerste Rode wethouder in het Haagse gemeentebestuur nog ten tijde van het SDAP. Toen had Den Haag nog ballen en geen tieten. De PvdA en GL in Den Haag hebben inmiddels ook geen ballen meer. Deze kluppies zijn verworden tot een Eunuch en via het college als schoothondjes zeer dienstbaar aan de Haagse Welzijnsorganisaties en Zorginstellingen waar niet geheel toevallig veel PvdA- en GL-leden de scepter zwaaien.

Daarom houdt Albarda nu toezicht op het Alberdingk Thijmplein. De huidige ontwikkelingen in de wijk mogen zeker geen onnodige problemen gaan uitlokken. Daar zit niemand op te wachten.

De wijk wordt langzaam wakker. http://bewonersorganisatie.blogspot.com/2008/04/ actie-rondom-het-alberdingk-thijmplein.html


49. Mondige burger left...
Sun, 27-04-08 11:34 am

Misleiding Hagenaar lijkt standaard bij (verslaafden) daklozenopvang.

KLIK HIER


50. Jan Hunck left...
Sat, 17-05-08 3:18 pm :: http://www.spoorwijk.benik.nl

Het was al aardig aan het broeien. De regen deed het hier weer aardig afkoelen. Echter de hittegolf komt eraan.

http://bewonersorganisatie.blogspot.com/2008/05/s peuren-naar-een-plek-voor-de-dakloze.html 


Het was al aardig aan het broeien. De regen deed het hier weer aardig afkoelen. Echter de hittegolf komt eraan.

http://bewonersorganisatie.blogspot.com/2008/05/s peuren-naar-een-plek-voor-de-dakloze.html