Home

Locaties daklozenopvangcentra bekend.

posted Wed, 28-05-08

 

 

 


En de winnaars van de pechcodeloterij
drugsholloterij zijn;

Vinkensteijnstraat in het Regentessekwartier
Duinstraat in Scheveningen
Zichtenburglaan in Loosduinen
Van Limburg Stirumstraat in de Schilderswijk
Om en Bij in het centrum van Den Haag.

Mocht uw wijk nu geen prijs hebben, dan maakt u weer kans bij de volgende trekking.

Ze zijn er nog, bewoners die er alle vertrouwen in hebben, dat de gemeente het allemaal goed gaat regelen met goede afspraken en zo. 
Ze zullen wel blij zijn in die Vinkesteijnstraat met die nieuwe woningen.
Dezelfde rotstreek als bij het Vennepark en het Zieken.
Eerst de mensen verleiden daar een woning te kopen en dan een drugshol neerplempen.

Ze hadden ook een uitleg over de van Limburg Stirumstraat, waaruit blijkt dat het verpleegtehuis er gedeeltelijk voor wordt bestemd.
Gedeeltelijk, nóg wel, maar dat kan straks wel weer anders zijn met ons betrouwbaar en integer (proest) gemeentebestuur.

Het zijn volgens van Alphen ook allemaal ontwikkelingen mede "ten gunste van de mensen die er omheen wonen"
Moet ook kunnen voor die prijs van € 0 kosten koper, zoals blijkt uit deze publicatie  Die mensen aan het Om en Bij geloven nog in het goede van de mens. Alsof je met een verslaafde afspraken kan maken.
Maar goed, Bert van Alphen zal die mensen wel koesteren.  

Ze hebben aan het Vennepark ook die afspraken gemaakt, dat de kinderen geen junk zouden zien en dat, indien ze op het speelplein zouden lopen, het pasje ingenomen zou worden.
De hele buurt staat nog steeds op zijn achterste benen en die zorgmaffia dacht een voetbalwedstrijd te organiseren.
Mooi niet dus

We wachten wel even af wat de verdere reacties zijn wanneer die omwonenden van deze 5 nieuwe locaties beseffen wat ze écht te wachten staat.

En nu moet de rest van Den Haag niet denken dat ze de dans zijn ontsprongen. Want die 170 die ze nu gaan huisvesten, vertegenwoordigen slechts 8% van het totale aantal van die daklozen die gehuisvest moeten worden en ook Spoorwijk is nog lang niet uit de gevarenzone.
Zie het artikel van Mondigeburger


Baldewsingh zal wel blij zijn met het feit dat er nu toch iets van een sociale cohesie ontstaat.
Al die wijkbewoners eensgezind tégen de gemeente.
Maar dat zal hij wel niet zo gewild en bedoeld hebben.

Norder die de stadsvernieuwing propageert.
Henk Kool die wat aan de armoede wil doen en met die prachtwjken aan de gang moet.
Baldewsingh die burgerschap wil bevorderen.
En dwars daar doorheen een Bert van Alphen die fungeert als een soort stoorzender en als een valse Sinterklaas die opvangcentra als pepernoten door de stad en de projecten van zijn collega-wethouders strooit.
|
In Trouw worden er twee ideale schoonzonen opgevoerd als hét voorbeeld van die zielige daklozen die met een beetje hulp er weer bovenop zijn gekomen.
Wie kan daar nou wat op tegen hebben?

De Spoorwijkers worden door Bert van Alphen weggezet als een stelletje zeurpieten die te vroeg en te hoog van de toren hebben geblazen.
Het verzet in Spoorwijk had geen invloed? 
Dat aspirant kopers van de nog in aanbouw zijnde woningen dreigden hun opties in te trekken, schade claimden en contracten wilden laten ontbinden, en dat hij daarmee Norder in de wielen reed, had er natuurlijk hélemáál niets mee te maken.
Ja, wat moet je anders zeggen als wethouder?
Verslaafden gaan voor de normaal functionerende burger. Ja toch?Bert als spreekbuis voor de zorgmaffia, die de AWBZ en de WMO potten leegvreten, door die verslaafden angstvallig patiënten te blijven noemen
.
 
We kunnen alleen maar concluderen dat de de zorg- beton- en welzijnsmaffia het hier in Den Haag voor het zeggen hebben en die politici in hun zak hebben weten te steken.


1
. Zaineb left...
Wed, 28-05-08 11:07 pm

Pikken Slikken Dood laten vallen

Dat is wat Bert van Alphen doet met goedwillende bewoners.

Deze zieke wethouder is ERGER dan Jetta Klijnsma.


2. Anton left...
Thu, 29-05-08 8:39 am

Bert van Alphen doet gewoon of hij gek is en dan kan je jezelf nog afvragen of hij doet alsof. Hij wil het gemakshalve gewoon niet begrijpen, dat de bewoners het gewoon niet willen. Natuurlijk is er niets tegen normale daklozen. Maar ze moeten ze verplicht af laten kicken dan zijn ze inderdaad alleen maar dakloos. De politiek walst over de bewoners heen en bagatelliseert het aspect dat ze verslaafd zijn en blijven. Als ze nu eerst verplicht afkicken in de wet op laten nemen, dan gaat er pas wat ten goede veranderen. Het blijft nu een strijd tussen de niet verslaafden tegen de wel verslaafden. En dat is een ongelijke strijd zolang die verslaafde de politiek achter zich heeft staan.


3. Opgejaagd wild left...
Thu, 29-05-08 7:27 pm

Ik wilde verhuizen maar ik ga het anders aanpakken. Ik zoek uit waar die wethouders en die raadsleden wonen en dan ga ik daar wonen want dan weet ik zeker dat het er niet komt. Of ik ga gewoon weg uit deze k**stad. Als je denkt een wijk te ontvluchten en veilig te zijn dan komen de verslaafden gewoon achter je aan. Ik wil een wijk met het predikaat;

WELZIJNSVRIJE ZONE


4. Burak left...
Fri, 30-05-08 1:09 pm

Het klootjesvolk, desnoods klotenvolk, mij best, laten meedenken, meebeslissen over hun buurt, nee. Samenspraak, inspraak, nee.

Die Klootzakken die die drugsrovers in de zijstraat van de Hoefkade brengen bijeen moeten uitkijken.

Gooi maar meer stront in een getto, noem het daarna krachtwijk, halve zolen dat jullie zijn.


5. Jan Hunck left...
Fri, 30-05-08 2:04 pm :: http://www.spoorwijk.benik.nl

Wat betreft Spoorwijk is het besluit gewoon vooruitgeschoven. Het boek is nog niet gesloten en het verhaal is nog niet uit. Er moeten nog een aantal locaties worden aangewezen. Pas dan is de bal rond zou JohanCruiff zeggen. Kortom een gewonnen wedstrijd is nog geen finale.

Intussen gaan we de spanningen hier ontladen en geven we ons over aan de Oranje bal.

http://bp3.blogger.com/_c4zE91bATPI/S B95LHyGOCI/AAAAAAAAA1o/tNxqpRfYVws/s400/100_3269.JPG%20%20Albarda

http://bewonersorganisatie.blogspot.com/2008/05/nie uwe-spanningen-in-de-wijk-en-het.html


6. Angela left...
Fri, 30-05-08 8:27 pm

Ik vind dit heel verdrietig, maar dit zal zeker een landelijk gebeuren worden. Immers, dit gedoogbeleid betekent dat dit soort voorzieningen steeds meer nodig zijn. Afkicken kun je ergens op het boerenland doen. Maar reguleren is verslaafd houden (in de eigen criminele wereld van de verslaafde) en voor verslaafden heb je in de ogen van de Nederlandse politiek, dit soort voorzieningen nodig. Het enige wat echt helpt, is als iedereen in gaat zien dat dit soort voorzieningen geld vreten en burgers ongelukkig maakt, maar ook de verslaafden die slaaf blijven en hun familieleden die leiden onder de verslaving van de verslaafde. Eigenlijk één grote negatieve spiraal. Er zal dus heel duidelijk gekozen moeten worden voor een andere weg. Zolang dat niet gebeurt, is dit het droevige gevolg van het Nederlandse drugsbeleid. Ik leef met de omwonenden van die locaties mee en wens ze veel sterkte.


7. Bezoeker left...
Sun, 1-06-08 10:38 pm

De PvdA heeft onbegrijpelijke drugsbeleid in Den Haag tot stand gebracht. Het schoothondje van de PvdA verfijnd thans het beleid. Niet zo verbazend dat in de landelijke peilingen de PvdA steeds dieper zinkt. 16 zetels! De partij die stront zaait, zal stront oogsten.


8. Jan Hunck left...
Wed, 23-07-08 5:23 pm :: http://www.kunst-in-de-wijk.verbindt.nl

http://www.kunst-in-de-wijk.verbindt.nl

Nieuwe locatie????? Kunst zeg !!