Home

PVDA "viert" Haagse week van de (schijn)veiligheid.

posted Mon, 21-04-08

De PvdA belicht deze week, voor de bühne, de (schijn)veiligheid in Den Haag. 

De PvdA leden laten zich op hun
zegetocht door de stad vergezellen door allerhande subsidiesponzen die natuurlijk allemaal staan te vertellen dat het goed gaat, maar er natuurlijk wel meer geld nodig is om het zo te houden.(?)

Zo gingen ze ook om het veiliger te maken in de wijk niet het probleem van de inbrekers aanpakken, maar moesten 
de huizen van  beter hang en sluitwerk worden voorzien.
Mooier voorbeeld van symptoombestrijding is er niet te vinden.
Maar het is inmiddels wel kenmerkend voor het Haagse “veiligheidsbeleid” 

We zullen wel weer voor doemdenkers worden versleten, maar wat dat betreft heeft het huidige beleid hetzelfde effect op ons als een Indiase film bij Rabin Baldewsingh.

Zo worden ook aan alle kanten de bewoners ontmoedigd om aangifte te doen, want hoe minder aangiften, hoe veiliger het lijkt.
De veiligheidsmonitor wordt namelijk
alleen maar gevoed met aangiften

Vreemd genoeg wordt die veiligheidskar getrokken door Marieke Bolle, die er met die hele PvdA debet aan was, dat met de realisering van de gebruikersruimten, de omwonenden met junken, dealers en heroïnehoeren worden geconfronteerd en dat direct tegenover een kinderspeelplaats, want je kan kinderen natuurlijk niet vroeg genoeg met die ellende confronteren.
En met dat eclatante succes gaan ze vervolgens ook Spoorwijk verblijden.

Goed voorbeeld doet goed volgen, vooral als jongeren zien, dat die verslaafden aan alle kanten in de watten gelegd worden, Appie Heijn elke dag verse spulletjes komt brengen bij dat verwarmde junkenclubhuis en de jongeren zelf staan te kleumen op een tochtig plein. Waar ze dan nog worden uiteengejaagd door de politie, die ook nog hun ID bewijs vraagt in de hoop ze nog even een boete te kunnen geven als ze dat niet kunnen tonen. Vragen om eens iets te doen voor jongeren van 13 t/m 20 jaar, búiten de reguliere kantoortijden is natuurlijk vragen naar de bekende, niet te realiseren, weg.

Maar er komt nu snel een einde aan die onveiligheid aan het Vennepark als we Marieke Bolle
op haar woord moeten geloven.
Mede gezien deze veiligheidstour want;
"als het niet goed loopt, als er overlast komt, dan gaat dat ding onmiddellijk dicht. Daar kunnen we kort over zijn.”
Nu maar hopen dat er met het vertrek van Deetman, de politierapporten een wat realistischer beeld gaan geven dan die gemanipuleerde rapporten in het verleden.


1. Hannes left...
Mon, 21-04-08 8:04 pm

Ze zeggen dat het steeds veiliger wordt terwijl ik toch veel meer schade heb dan vroeger. In 2007 zelfs 4 auto inbraken en 3 keer in mijn kelder. Ook de fiets van mijn vrouw weg en die van mijn jongste dochter is verleden week nog gestolen. Maar het verbaast me eigenlijk niets. Die politici die liegen allemaal dat ze barsten. Leugens zijn de politieke bouwstenen die de PvdA bij elkaar lijken te houden. Als ze in hun eerste leugen gestikt waren was die partij allang ter ziele geweest.


2. Anal Poet left...
Mon, 21-04-08 10:12 pm

Schrijver schreef " Zo gingen ze ook om het veiliger te maken in de wijk niet het probleem van de inbrekers aanpakken, maar moesten de huizen van beter hang en sluitwerk worden voorzien. "

Dat is goejjekoper.

De kostjes komen dan bij de burgertjes, terwijl de publieke professionaltjes achter hun callcenters en hun bolle Orwell ogen en hun 0900 nummertjes alleen nog maar afweginkjes hoefjes te doen, voorlichtinkje uitlegjes, prioriteitjes priotiriseren dingetje en met veel tamtam het volgende 'Nu Nóg Veiliger' persbericht te lanceren.

De grondspeculanten, het maffiose makelaarsgilde en de bankverzekeraars lachen zich al +10 jaar helemaal 'n ongeluk.

Helemaal op weg naar het buitenland.

Rendementjes, burgertje !

Maar wél blijven belletjes doen, hè,?

Loosers ...