Home

Speelpleinen in Den Haag verloederen.

posted Fri, 23-11-07

 

Wel discussie voeren op welke bankrekeningen we die honderden miljoenen aan reserve gaan parkeren, maar de stad lijkt er heel weinig mee op te schieten.

 

Video verdwenen?
De video's van You Tube en Daily motion zijn veilig gesteld en hier te bekijken met een videoplayer (zoals VLC)

Het Vennepark is en blijft een hopeloos ontwerp, iedereen breekt zijn nek over de vele opstanden, je struikelt over de junken die zich er niet mogen ophouden, maar het toch doen en je gaat op je gezicht vanwege het ongelijke wegdek er omheen.
Het groen zelf heeft geen enkele toegevoegde waarde voor enig gebruik.
Het toegangspoortje is klein, roept onveiligheidsgevoelens op, is het enige beschutte plekje en wordt als urinoir en wachtkamertje gebruikt door de verslaafden van de drugsgebruikersruimte.

Daarnaast is het "park" alleen maar bruikbaar bij redelijk weer en voor de jongeren van 12 tot 18 jaar is er naast het voetbalterreintje niets (overdekt) te vinden in de buurt. 
Voor die tieners is eigenlijk nergens iets in Den Haag geregeld.

Als ze op het plein zijn, voelen ze zich opgejaagd en wordt om de haverklap om hun I.D. kaart gevraagd, waarmee de politie de regels overtreedt, want er is geen directe aanleiding.

Noodzakelijk onderhoud wordt niet uitgevoerd.
De signaleringsfunctie van de stadswachten of wie daar voor aan te spreken zijn, werkt niet.
Je kan vegen wat je wilt, maar de verloedering gaat voort en naarmate het herstel achterwege blijft, wordt het met de dag erger.

Het begint met één losse steen, morgen twee enz.
Iedereen weet dat je verloedering alleen maar een halt kan toeroepen door schade zo snel mogelijk te herstellen.

Dan maar wat minder geld op die spaarrekeningen.
Wat heeft de Hagenees er aan, als je het geld alleen maar oppot?

Jetta Klijnsma als onze eigen Haagse feministische Scrooge.
Ons Zeeuwse meisje.
Dat je eerst bijna de laan wordt uitgeschopt omdat je een gat in je hand hebt, wil niet zeggen dat je nu maar helemaal niets meer mag uitgeven. 

Maar onderhoud valt onder Baldewsingh, dat is het broertje van ons Zeeuwse meisje.
Die wappert steeds met hetzelfde miljoen voor media en burgerschap maar we kennen niemand die tot nog toe wat van hem gehad heeft.

Kan de raad misschien eens uitpluizen wat die man nu eigenlijk wél doet met al dat toegezegde geld.?
Wat hij niét doet, weten we helaas maar al te goed.

En kan iemand aangeven of die vluchtdeuren van de parkeergarage nog wel open gaan of om andere "veiligheids" redenen juist zijn geblokkeerd?
Als ze niet meer open kunnen, kan er dan wat anders verzonnen worden om de veiligheid bij brand te kunnen waarborgen en kunnen die oerlelijke opstallen dan verdwijnen? 

                       


1. Hamied left...
Sat, 24-11-07 7:01 pm

Transvaal kreeg een luxe, wonderschoon, duur ingericht plein van de PvdA. Het pleintje bij de Paul Krugerlaan is echt een miljoenen aanbesteding(?) geweest, en is werkelijk prachtig, heel goed van de pvda, en daar krijgen ze de stemmen voor, want daar maken ze hun propaganda en kunnen de winkeliers straks de pvda posters in de etalage hangen.

Het afval, de junkies van Transvaal werden gedumpt op het Venneplein. Venneplein verloedert met grote snelheid.

Bedankt PvdA

 

e snelheid.

Bedankt PvdA