Home

"This town belongs to the tax paying citizens, not to the drug dealers and the hustlers"

posted Sat, 16-08-08

De autoriteiten in het Amerikaanse stadje West-Helena hebben een uitgaansverbod van 24 uur ingesteld, om het grote aantal criminele incidenten te bestrijden. Inwoners van het gehucht zijn niet te spreken over de maatregel.

Mayor James Valley;
"This town belongs to the tax paying citizens, not to the drug dealers and the hustlers"

En dat zouden zie hier in Den Haag ook een keer moeten erkennen.
Maar hier hebben de verslaafde daklozen, junken en dealers het voor het zeggen, want het Haagse college weet wel wat goed voor u is.

Het is werkelijk te gek voor woorden dat de Haagse belastingbetalende burger op mag draaien voor al die verslaafden die gewoon vrij spel hebben, niet worden opgepakt en maar schade kunnen blijven veroorzaken. 

En aan het Vennepark was het van de week weer raak. Een aantal zich zeer agressief gedragende junken patiënten, hebben daar de leiding overgenomen lijkt het.

Vanwege het feit dat veel van die verslaafden, die hoofdzakelijk uit Transvaal komen, geen zin hebben in al die opgefokte toestanden, blijven ze weg.
Gevolg is dat die Parnassia/Brijder geen draagvlak voor die gebruikersruimten meer kunnen aantonen, want ze moeten die verslaafden aan hun ongewassen haren naar binnen sleuren om nog iéts te kunnen declareren. Ook aan het Zieken zou de situatie net zo "zorgelijk" zijn.

Het wordt natuurlijk angstvallig stil gehouden dat die
door Jetta Klijnsma doorgedrukte gebruikersruimten zowel aan het Vennepark als aan het Zieken een fiasco blijken te zijn. Van de week was het aan het Vennepark weer raak.

Dinsdag 12 aug 17.15 uur.
De gebruikersruimte is reeds om 17.00 uur gesloten, toch houden een aantal verslaafden zich op in de omgeving van het drugshol. Het is duidelijk dat ze wachten. Totdat er een auto stopt, ze naar die auto lopen en dan is het snel wat wisselen van drugs en geld en die auto rijdt weer weg.

Woensdag 13 aug 16.50 uur.
Veel tumult in het drugshol, een verslaafde loopt naar buiten en blijft staan, schreeuwend naar een aanwezige binnen.
“Als jij die wapen weg doet dan kom ik” en dat blijft hij herhalen.
Een andere verslaafde komt naar buiten en gezien de grootte van het in een doek gewikkelde voorwerp van zo’n 30 cm, onmiskenbaar met een mes.
Dan ziet die schreeuwende Surinamer een agente aankomen op de fiets en hij pakt zijn eigen(?) fiets en rijdt snel over het voor hem verboden speelplein van het Vennepark richting Hobbemastraat. Nog maar net een paar kinderen ontwijkend terwijl anderen zich nog op tijd uit de voeten weten te maken.

De agente gooit haar fiets snel in de hal van het drugshol en een politiewagen is ook al reeds ter plaatse.We hebben stellig de indruk dat de ruzie binnen uit de hand dreigde te lopen en het aanwezige personeel de situatie niet meer de baas kon en zelf de politie heeft gebeld.

Ongetwijfeld wordt het personeel van het drugshol door een paar verslaafden geterroriseerd, Maar het zijn wel klanten die geld opbrengen en waarschijnlijk alleen nog maar die paar, want de andere verslaafden bedanken duidelijk voor die ellende en blijven weg.
Maar de omwonenden en de kinderen op het plein moeten het zich wel allemaal laten welgevallen hoe de situatie daar elk moment weer uit de hand kan lopen.

Kan die tent nou dicht of moeten er eerst doden vallen? 

Zelfs PvdA leden hadden het al aangegeven dat de verslaafden die toko door hun eigen handelwijze wel om zeep zouden helpen en die
dom bezig zijnde Henk Kool komt zich dus zelf een keer tegen, zoals dat door de Haagsche Courant toen al werd aangegeven. Dat die rücksichtsloze machtspolitiek de PvdA schade zou gaan berokkenen.

En dan kan men wel denken dat het al weer te lang geleden is, maar Duyvendak kwam zichzelf 23 jaar na dato ook nog even tegen.
Wat in het vat zit verzuurt niet en dit komt echt als een boemerang terug. 

En dat verslaafden met messen lopen is daar heel normaal, ze hebben er zelfs een kluisje voor;

Meer over dat getolereerde verboden wapenbezit.

Misschien moet Jozias van Aartsen maar een keer net zo ingrijpen als die Mayor James Valley.

Hij heeft niet veel op met overlastgevende verslaafden en dat hij niet met Jetta Klijnsma wilde lopen. 

1. Venne-moeras-bewoners left...
Sun, 17-08-08 12:18 am

En toen nog raadslid R. Baldewsingh zei tegen te zullen stemmen. En wat deed hij toen hij onder druk gezet werd door Henk Kool?

Hij ging door die slappe knieën, want anders kon hij het wel vergeten! Iedereen weet dat hij die wethouderspost niet vanwege zijn kwaliteiten heeft gekregen maar als een soort Judasloon voor het verraad van zelfs zijn eigen bevolkingsgroep. Hoewel die 30 zilverlingen ietwat aan de inflatie zijn aangepast met zijn huidige salaris van zo’n 110.000 euro bruto per jaar.


2. Spoorwijker left...
Sun, 17-08-08 12:44 am

De bewoners hebben ze gewaarschuwd. Zolang dat drugshol er is blijven ze de verantwoordelijken achtervolgen en eens hebben ze genoeg aan(op)knopingspunten.

En heel goed aangehaald die Duyvendak affaire, die PVDA en GroenLinks krijgen het op hun brood en die Sander Dekker komt ook nog wel eens aan de beurt net als dat door die PVDA onbetrouwbaar bestempelde CDA.

Die hoor je ineens niet meer. Dat CDA is druk bezig om weer vriendjes proberen te worden met die PVDA. De verkiezingscampagne start al weer over 8 maanden.

http://www.denhaag.p vda.nl/nieuwsbericht/956


3. Het archief left...
Sun, 17-08-08 6:48 am

De experimenten met gebruikersruimtes op nog geen 15 meter van een groot speelplein voor kinderen zijn een directe aanslag op de geestelijke ontwikkeling van tientallen kinderen. Dit is onacceptabel voor de ouders en onverantwoordelijk gedrag van de personen die dit hebben gerealiseerd! Gezondheidscentra zijn voor de gezondheid van de mens. Het is dan ook bizar dat in deze gezondheidscentra levensgevaarlijke drugs genuttigd mogen worden, verkregen uit criminele activiteiten waar de burger het slachtoffer van is geweest. Men heeft bij het realiseren van dit soort voorzieningen niet verder gekeken, dan de neus lang is!

Abby Mensingh

Abby schreef op 9/06/06: De ruimte aan de Prinsegracht 37 in de jaren zeventig, is gesloten vanwege de grote overlast die het veroorzaakte. Men is dus begonnen met een experiment waarvan de gemeente de nodige kennis over de resultaten al in huis heeft ! Zelf ben ik in die tijd erbij geweest dat een dealer een junk met een afgezaagde dubbelloops in de gebruikersruimte overhoop schoot ,om daarna op de Prinsegracht zijn afgezaagde dubbelloops op de stoep te laten vallen ,bij het wegrennen na de schietpartij. De verslaafde die hij overhoop schoot had iets gedaan wat niet door de beugel kon en bij de verkeerde persoon . Ook aan de haven vond vandaag een incident plaats.

Bij een verslaafde die pogingen doet om clean te worden heeft Parnassia zijn dosis methadon laten zakken van 200 mg naar 25 mg.

Zo’n grote vermindering van de dosis is niet haalbaar, hij had meer methadon nodig, dit kreeg hij niet waarop hij uit zijn dak ging en kwaad de dosis methadon voor het weekend onder zijn voetzolen vernietigde. Aan de haven hoor je andere geluiden van verslaafden over Parnassia, de vuile praktijken die Parnassia met de verslaafden uithaalt, hoor ik daar wekelijks aan en die zijn mensonterend

Ze doen zich voor als een goede zorginstelling, maar ze zijn in wezen nog viezer dan een dealer en die is al smerig ,maar die verstopt zich niet achter een kostuum en stropdas.

Het artikel op denhaag.org en op Mondige burger.

George schreef op 12/06/06: Laat niemand vergeten dat door het machtswoord van de Pvda de VVD in de tang werd genomen bij de besluitvorming over de gebruikersruimte. Het lot van Jetta hing aan een zijden draadje, doordat zij beschadigd was door het debacle in welzijnsland. In de wandelgangen van het stadhuis was een meerderheid tegen de opening op deze locatie, maar in de raadszaal gold de fractiediscipline en de chantage van de PvdA. Eerst werd afgesproken dat de collegepartijen CDA, VVD en PvdA unaniem moesten zijn, toen Ersoy moedig standhield en tegen ging stemmen, mocht er van de andere fracties ook 1 fractielid tegen zijn. Er was dan toch nog een meerderheid. Yagmur VVD en Lont CDA stemde tegen en zijn nu verdwenen.

De motie van D66 om een betere locatie te vinden redde het niet. Na afloop klaagden vele leden van de collegefracties over de enorme druk die de PvdA had uitgeoefend, maar beloofden bij aanhoudende klachten van overlast in de buurt voor een sluitingsvoorstel te zijn.

Inmiddels ziet blauw van de politie en hangen er overal camera's en worden klachten van de bewoners niet genoteerd en zo wordt iedereen om de tuin geleid. Het was zo gezellig op het speelplein in de pas opgeleverde buurt, nu heerst er angst en terreur en moeten bewoners hun DNA afstaan. Een omgekeerde wereld waar je heel verdrietig van wordt.De politiek kijkt angstvallig en beschaamd de andere kant uit op een aantal uitzonderingen na. Die durven nu al openlijk zich uit te spreken voor een sluiting, want ook hen wordt het te gortig.

Wat kost die politieinzet wel niet en wanneer krijgen de ouders hun gezellige speelplein en buurt terug? Het vraagt durf om op verkeerde besluiten terug te komen.


4. Spoorwiijker left...
Sun, 17-08-08 8:47 am

Als mensen moeten zwijgen wanneer hen een overduidelijke leugen wordt verteld, of wanneer ze gedwongen zijn om de leugen te herhalen, verliezen mensen hun integriteit. Het vermogen om zelfstandig te denken wordt geërodeerd, of zelfs helemaal vernietigd. Een samenleving van vernederde leugenaars is gemakkelijk te controleren.

Duns Ouray ht tp://www.hetvrijevolk.com/?pagina=119&AuthorID=21

Dat kunnen al die voorstemmers van die gebruikersruimten in hun zak steken en Baldewsingh en Wil Vonk in het bijzonder.

Red.DHTK de escalatie op You Tube


5. Wat gij niet wilt dat u geschied left...
Sun, 17-08-08 9:26 am

Nee meneer Kreupelhout.

Het college had werk moeten maken om verslaafden af te laten kicken. En niet met ons belastinggeld faciliteiten zoals die drugsgebruikersruimten in te richten om dat slechte gedrag te belonen.

De kern van het probleem is dat mevrouw Klijnsma zo nodig een verslaafdenmestvaalt in een drugsvrije buurt moest dumpen. De PvdA is de boosdoener. En sinds u meneer Kreupelhout met uw achterste in die raadszetel zit, hoeft het blijkbaar allemaal niet meer zo nodig. En nu heeft u de omwonenden gemakshalve ook maar laten vallen. U mag met uw PvdA hopen dat er geen God bestaat. En indien wel, zult u er toch ernstig rekening mee moeten houden dat u en de uwen zich later bij die club van Satan mogen vervoegen. Mevrouw Klijnsma mag dan leuk glimlachen, maar houdt er wel rekening mee dat achter die façade een gigantische nietsontziende politieke machtswellustelinge schuilgaat. Zij is totaal verstoken van enig moederlijk instinct om kinderen in bescherming te nemen. Misschien dat als zij zelf kinderen had gehad het anders was geweest. Nu mogen de omwonenden in angst zitten voor hun kinderen. Maar er komt een moment dat er iets verschrikkelijks gebeurt en dan kunt u zich met uw PvdA kliek verschuilen waar u wilt. Maar ze sporen u op en u zult met uw PVDAkliek rekenschap moeten afleggen. Of hier op aarde of erboven. Hopelijk komen u en uw partij nog eens tot inkeer.


6. Lucia left...
Sun, 17-08-08 9:53 am

De PvdA graaft haar eigen graf hiermee, maar zal niet toegeven. Toegeven, dat de spelende kinderen om en bij het hol, vaker aan gevaar, vuile woorden, en onacceptabel gedrag onderhevig zijn? Toegeven, dat met de zieke junks geen afspraken gemaakt kunnen worden, want o.a.: ha, ha, ha, .... : De PvdA: " de junks mogen niet op het plein." De rechter besloot op basis van de stukken van de gemeente, die alles dichtgetimmerd had, dat de gemeente het recht aan haar kant had, gezien het feit dat de formele zaken zoals bouwvergunning, niet anders dan door de gemeente gewonnen konden worden De rechter besloot niet over het goede of slechte beoordelingsvermogen van de gemeente wat betreft locatie. De vraag of het ongepast was op die plek een hol te openen, was niet aan de rechter, maar aan de gemeente, aldus de rechter. Willem Minderhout moet zich beter laten informeren, alvorens de rechter erbij te halen. Ongelijke zaken meten is wel makkelijk, om je eigen gevoel en misplaatste inschatting achteraf rust te geven, Minderhout. De Rechten van het Kind wilde de Raad van State niet behandelen, omdat het niet dáár behandeld werd, zo bleek. Wat rechtsgang beteft, hadden de bewoners geen poot om op te staan. De grootste schandvlek van de PvdA is dit drugshol. De gewone man wordt door schade en schande wijs, de PvdA slaat zich liever ten koste van veel weglopende kiezers op de borst....! Hoe lekker voelt de PvdA zich nu?


7. Venneparkers left...
Sun, 24-08-08 2:38 pm

Steekpartij in tramlijn 9 gevolg van ruzie om drugs.

In de AD van zaterdag 23 augustus lezen wij dat het gaat om een dakloze, en dat beiden, zowel steker als dader, messen bij zich hadden.

Dat slagersmes is hier voor het drugshol Vennepark gezien door bewoners tijdens de knallende ruzie die beide junks met elkaar eerder uitvochten toen ze uit het drugshol kwamen. Lees boven: " Woensdag 13 aug 16.50 uur. Veel tumult in het drugshol...."

Het werd duidelijk uit de woorden van de hardschreeuwende, vechtende junks, dat het uitgevochten zou worden, de ene trok zijn mes onder zijn kleding vandaan, en dat gebeurde allemaal voor het drugshol. Op een zonnige middag, waar spelende kindertjes op het geruzie afkwamen rennen, en waar toen vermoedelijk bekend werd bij de junks dat de politie was gemeld, de ene met zijn slagermes als een haas over het Venneplein waar ook kinderen speelden, wegfietste! De andere ruziënde junk fietste weg, richting Vailliantlaan. Uit de vuile scheldwoorden, en meer bleek dat ze elkaar zouden afmaken. De ene junk schreeuwde continu tegen de andere, dat zodra hij zijn wapen weg zou gooien, hij het wel zou uitvechten. "trowe al kaolo wapen!" werd steeds keihard geschreeuwd.

De polities kwamen net te laat aanracen, zo rennend, alsof er al iemand dood lag bij of voor het drugshol.

PvdA, bedankt dat jullie als stomme ezels deze criminelen, die met wapens rondlopen bij een speelplein, gratis en zonder mededogen, hebben gedumpd midden in een drukke woonbuurt, pal bij een speelplein voor kinderen die ook rechten hebben. PvdA, graven jullie je eigen graf maar alvast. Slaap nog een poosje door, totdat Venneparkers jullie massaal bij een niet te verdragen incident uit het stadhuis komen wegrukken.

De beloften van Klijnsma, en de PvdAfractie blijken niet meer dan poep waard te zijn. "De kinderen zouden geen junks zien, de junks zouden zich niet op het plein begeven" De PvdAfractie kan de junks 7 dagen per week bij de hand houden en netjes hier naar het drugshol toe begeleiden, met plakband op hun vaak vuil spuitende monden, en netjes weeer wegvoeren uit de buurt. Misschien werken de PvdA beloften dán wel. Is die Marieke Bolle die het ook allemaal goed vond nog wel wakker?


8. dhtk left...
Sun, 24-08-08 3:44 pm

Het wordt steeds gezelliger in de buurt.

STEEKINCIDENT OP HOBBEMAPLEIN IN DEN HAAG


9. Mac the knife left...
Mon, 1-09-08 12:30 am

Iets met een vicieuze cirkel. Eikels nemen wapens mee de straat op. Politie treedt niet op. Eikels prikken mensen zonder wapens. Politie treedt niet op. Mensen zonder wapens nemen wapens mee de straat op en horen opeens tot de groep eikels met wapens op straat. Politie begint zich af te vragen of ze iets gemist hebben. De groep eikels met wapens op straat begint steeds groter te worden, want de politie en politiek lopen er toch als Jan met de korte achternaam achter aan. Oftewel, als de kans dat je gepakt wordt en zwaar gestraft nihil is, dan neem je dus een wapen mee de straat op als je weet dat al die andere hufters het ook doen.