Home

Tijdbom Vennepark blijft doortikken.

posted Wed, 7-05-08

Het pleinenlint organiseert een voetbalwedstrijd tussen de onwillige bewoners en de verslaafden.
Het gebrek aan medewerking van die bewoners is echter stuitend.
Ondankbaar volk.

Krijgen ze een schitterend drugshol in hun maag gesplitst, is het weer niet goed.
Je kan zeggen wat je wilt, maar het zijn prima geïntegreerde allochtonen, want ze klagen net zo hard als die kaaskoppen. 

Het pleinenlint was bedoeld om een soort verbinding te creëren tussen de bewoners van de diverse pleinen in de Schilderswijk.
Daar was in eerste instantie voor 2007 en 2008 twee miljoen voor uitgetrokken en de door
Rabin Baldewsingh ingehuurde organisatie heeft het er op zijn zachts gezegd niet zo best vanaf gebracht en is inmiddels van zijn taak ontheven.

Er is zowat niets geregeld, maar de helft van het geld is wel op

En nu kwam de
nieuwe organisatie van het pleinenlint met en leuk idee.
Geheel ongevraagd en tegen de wil van de bewoners in, die rondom de gebruikersruimte aan het Vennepark wonen, werd er ineens een
voetbalwedstrijd “georganiseerd”
tussen de verslaafden en de kinderen die normaliter het speelplein bevolken.

Dat was een flinke misrekening, want Vennepark staat op zijn  kop.
Jetta Klijnsma had het nog zo gezegd, dat de kinderen geen junk zouden zien en het was de junken verboden om op straffe van inname van hun pasje, van de gebruikersruimte, het speelplein te betreden.

En dan op het speelplein een voetbalwedstrijd laten spelen met die verslaafden?  De bewoners zijn woest.

Wordt dit nu de tweede organisatie van het pleinenlint die aan de kant gezet gaat worden, want daar is alle aanleiding toe.
De wethouder een keer aan de kant zetten zou ook een optie zijn.

En nu trekken ze zich naar aanleiding van alle commotie wijselijk terug.
Tenminste dat zéggen ze.
Maar een officiële bevestiging dat het afgelast is, is er nog steeds niet op papier.

Wel een persbericht in de krant laten zetten, brieven bij de bewoners bezorgen om het heugelijke feit te melden en nu ze met de staart tussen de benen het afblazen, gaan ze ook maar even de pers uitleggen waarom het niet door gaat.
En zo niet, dan wachten ze maar af wat er zaterdag gaat gebeuren. 

Voor Bert van Alphen komt dit wel op een zeer gelukkig moment omdat hij binnenkort de prijzen uit mag gaat reiken van welke 8 wijken een opvang voor verslaafde  daklozen hebben gewonnen en waar. 

En nog ten overvloede;
Er is en er komt geen acceptatie van dat drugshol en die verslaafden.
Dus hou daar mee op, de bewoners opteren alléén maar voor slúiting.

Video verdwenen?
De video's van You Tube en Daily motion zijn veilig gesteld en hier te bekijken met een videoplayer (zoals VLC)

En wat Rabin inmiddels met dat lint mag doen van de Venneparkers, lijkt ons wel duidelijk.
Je kan je onderhand ook wel eens af gaan vragen of het meer aan het gebrek aan interesse voor de te behartigen zaken ligt of gebrek aan stuurmanskunst op die inmiddels al aardig zinkende burgerschapsschuit?

Nog even wat overige “wapenfeiten” van onze Rabin;

Over de pleinen in de Schilderswijk.

Over het mislukte IMAR project voor Marokkanen.


Over de mislukte inburgering

 

En over Bert van Alphen en Jetta Klijnsma:


1. oplettende lezer left...
Thu, 8-05-08 1:13 pm

Dat Haagse bestuur zal wel blij zijn met denhaagtekijk die ze steeds op de hielen zit. Maar jullie moeten wel bedenken dat dit bestuur democratisch is gekozen. De Hagenaars doen zich dit allemaal zelf aan.


2. dhtk left...
Thu, 8-05-08 1:31 pm

Wat nou gekozen bestuur?

Het bestuur bestaat uit burgemeester en wethouders en die worden niét democratisch gekozen. We kiezen 45 blinden (raadsleden) en die mogen dan die 8 éénogen voordragen als wethouders. Elke sukkel die de popie jopie uit weet te hangen en 5.000 stemmen weet te vergaren kan raadslid worden. Daar staat geen enkele functie-eis tegenover. Er wordt wel van je verlangd dat je die baan voor halve dagen combineert met een (betaalde) functie elders. En ook daar wordt zelfs de hand mee gelicht. We hebben dus een Den Haag B.V met een omzet van 2,35 miljard euro per jaar en die wordt gerund door 45 amateurs voor halve dagen, die niets hoeven te kunnen of te weten en die schuiven dan 8 vriendjes naar voren en die mogen dan die 2,35 miljard op gaan maken zoals zij dat willen. Daar heb je als bewoner geen éne moer (meer) over te vertellen. Je zou toch op zijn minst mogen verwachten dat er een soort opstelling komt van functie-eisen waaraan raadsleden moeten voldoen en dat ze na gekozen te zijn, in ieder geval de bereidheid moeten hebben om binnen afzienbare tijd, via bijscholing, aan die eisen te voldoen? Al was het alleen maar om de begroting op de juiste manier te kunnen lezen. Dan gaan ze bekvechten over die 30 miljoen "vrij besteedbaar" die er nog is, maar dat er 761 miljoen in de spaarpot zit dat hebben ze niet door. Daar gaan ze bij de PvdA over brainstormen bij welke bank ze dat het beste duurzaam kunnen beleggen. Uitgaande van 250.000 huishoudens in Den Haag is dat 3.044,- euro per huishouden, die ze eigenlijk terug moeten geven of anderzins ten goede moeten laten komen aan de Hagenaars. Vooralsnog klooien ze hier nog steeds op de oude (manke) voet door.


3. Joost left...
Thu, 8-05-08 10:41 pm

Die Baldewsingh en die van Alphen zijn dan wel niet helemaal zuiver op de graat, maar vlak die Henk Kool ook niet uit. http://ww w.davidrietveld.nl/pivot/entry.php?id=523#body Kunnen jullie van dhtk er even een spiegeltje van maken, want er verdwijnt nog wel eens wat van David Rietveld. Vooral als het kritiek is van vroeger op de PvdA die ze van groenlinks niet meer zo best uitkomt nu ze met Henkie in hetzelfde bed liggen.


4. dhtk left...
Thu, 8-05-08 11:31 pm

We zeggen maar even niks, maar hier het spiegeltje van; Daadkrachtige Kool dom bezig.


5. Interniek left...
Fri, 9-05-08 1:20 am :: http://www.hagazine.nl

@ DHTK beschrijft exact in het kort hoe de (Haagse) politiek in elkaar steekt.


6. Joris left...
Sat, 10-05-08 12:55 am

Artikel trouw


7. David Rietveld left...
Sat, 10-05-08 4:34 pm :: http://www.davidrietveld.nl

@Joost: wanneer is er wat bij mij verdwenen? Ik zie graag dat je die opmerking hardmaakt of intrekt.


8. Joost left...
Sat, 10-05-08 5:17 pm

David; deze podcast bijvoorbeeld. http://www.google.nl/search?hl=nl&q=david+rietveld+podcast+vennep ark&meta=

Podcast » David Rietveld In deze podcast nemen we Marnix Norder eens onder de loep. Wat zei hij nu eigenlijk allemaal in de ... Van der Vennepark, VVD en een Prognose ...podcast.nieuwsgids.com/David_Rietveld/ - 54k - In cache - Gelijkwaardige pagina's Podcast » David Rietveld » Debat, Presentaties en Prognoses Podcast » David Rietveld » Debat, Presentaties en Prognoses ... Untitled Show Van der Vennepark, VVD en een Prognose → ...podcast.nieuwsgids.com/Dav id_Rietveld/2005/09/28/Debat__Presentaties_en_Prognoses - 37k - In cache -


9. dhtk left...
Sat, 10-05-08 5:34 pm

Joost; van die 50.000 pagina’s van David kan er best wel eens iets mis gaan. En bij ons vallen er ook regelmatig linken uit. Dat is nu eenmaal niet anders als je gedeeltelijk van derden afhankelijk bent. Maar om alles in eigen hand te houden is ondoenlijk. En dat je nou net die éne podcast wilde hebben. Je had toch ook gewoon een mailtje naar David kunnen sturen als je die opname zo graag wilde horen?