Home

Venneparkers willen Brijder, voorheen Parnassia, aanklagen wegens heling.

posted Thu, 6-12-07

Als het aan de de bewoners aan het Van der Vennepark ligt, dan worden de verantwoordelijke beheerders van de drugsgebruikersruimte aan het Van der Vennepark vervolgd wegens heling.

We hadden in eerste instatie een mail gestuurd naar Parnassia met het verzoek een reactie te geven op het voornemen van de Venneparkers.
 
We kregen keurig per omgaande een mail terug waarin gemeld werd dat het nu onder een andere rechtspersoon viel, Brijder in dit geval

Maar Brijder kan morgen wel weer anders heten, dus dat wordt een aangifte tegen Brijder of diens eventuele rechtsopvolger.

Het pand valt dus tegenwoordig onder Brijder, ook actief in Noord Holland zoals met die gebruikersruimte aan het Spaarne en de Gravinnesteeg in Haarlem

De Venneparkers stellen zich op het standpunt dat die beheerders van Parnassia Brijder -enig voordeel- hebben, vanwege de door de drugsgebruikers gepleegde diefstallen en dat, dat de kurk is waar de exploitatie van de gebruikersruimte op drijft.
En mocht Brijder nog reageren, dan zullen wij u dat direct melden.
Maar dat doet natuurlijk niets af aan de feiten zoals gesteld door de Venneparkers.

Want hoe je het wendt of keert, die gebruikersruimten ontlenen hun bestaan enkel en alleen aan de opbrengst van de criminele activiteiten van hun "klanten".
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de Hells Angels willen verbieden en hun clubhuis willen sluiten en gepoogd hen als een criminele organisatie te laten veroordelen.
Nou OM, hier een herkansing en waarschijnlijk meer kans van slagen want de Venneparkers hebben het huiswerk al gedaan.
Ook een clubhuis, Ún criminelen Ún een beheerder van dat clubhuis die er garen bij spint of had willen spinnen. Dus alle fouten bij die Hells Angels zaak kunt u nu voorkomen.

Het is ook te gek voor woorden, een gebruikersruimte aan een speelplein.
Leg dat maar eens aan een kind uit, dat daar aan de overkant op het speelplein aan het spelen is.

 

 

En als jij zou stelen voor geld om snoepjes te kunnen kopen en je ouders komen daar achter, dan krijg je straf. Maar Jetta doet dat anders. Als een junk heeft gestolen om aan geld te komen om die drugs te kunnen kopen, dan krijgt hij geen straf. Jetta heeft aan het Zieken in de Stationsbuurt en aan het Vennepark in de Schilderswijk een hele mooie kamer laten bouwen en daar mag die junk dan die drugs gebruiken waar hij voor heeft moeten stelen.
En straf krijgt hij niet, wel een kopje koffie en een koekje er bij. Zo'n kamer waar een junk zonder straf die drugs mag gebruiken, noemen ze een drugsgebruikersruimte.

 

Zie het hele verhaal van Jetta, de triomfatrice 

De gezamenlijke website tegen de drugsgebruikersruimtes en andere drugsgerelateerde overlast mondigeburger


1. Chris left...
Sun, 9-12-07 12:31 am

Hopelijk wordt Jozias van Aartsen de nieuwe burgemeester, maar dat zal wel op teveel tegenstand gaan stuiten met zijn uitspraken zoals ; "Als we nu de boel enkel aan rood en groen overlaten, dan jagen we de middenklasse de stad uit." http://www.vvd.nl/index.aspx?FilterId=974&ChapterId=1147&ContentId=4 555

En verder wil Jozias van Aartsen dat drugsverslaafden die overlast veroorzaken op straat, van straat worden gehaald om verplicht af te kicken. http://www.vvd.nl/index.aspx?FilterId=974&ChapterId=1147&ContentId=4 638]


2. Ooggetuigen left...
Sun, 9-12-07 1:19 pm

Is het junkenhol legaal?

Drugsleveranties voor het junkenhol? Heel vlakbij is er een broeinest van vrijwel zeker de "onopgemerkte handel"

In het eerste jaar na de opening kwamen de koeriers met hun auto's, busje, fietsen en scooters. Binnen luttele seconden vonden de deals plaats. De moderne junk heeft een mobiel.

Volgens de kinderen waren op 5 december Sint en Piet in het junkenhol gekomen. Dat begrepen ze niet. Hoe kon het, vroegen ze.

De camera's zijn er voor spek en bonen. De camera's zijn er om de bewoners angst aan te jagen, dat ze gegrepen worden...! De camera's geven de junken vrije toegang tot hun daden. Dat is politiek. Zand strooien in de ogen van de domme bewoners. De bewoners hebben de zaken haarfijn door, terwijl de politiek slaapt. Zelfs de oudere bewoners lopen hoofdschuddend langs het hol. Het onbegrip is er altijd. Gedwongen berusting? Binnenshuis niet.

De kinderen die nog buiten spelen en de b.v. onder invloed van alcohol vies en vuil pratende lopende junken voor hun voordeur treffen, zijn verplicht geworden om daarmee te leven, want dat schotelt de giftige pvda ze toe, desnoods alle 7 dagen per week.

Het speelplein is pijnlijk leger aan het worden.

Junken steken over op het plein, doen een dealtje achter de bomen.

Junken mogen ook een plek, maar waarom moet de beste plek van de kinderen onder de zon gejat worden? Hebben junken zoveel meer rechten dan opgroeiende kinderen??

De VVD doet alsof ze dood is in deze kwestie, de PvdA dwaalt in haar arrogantie, ondanks dat ze hiermee in haar maag zit.

Praten heeft niet geholpen. Dit heet met recht KLOTEPOLITIEK BEDRIJVEN.