Home

Voetbalwedstrijd verslaafden Vennepark afgelast.

posted Sat, 10-05-08

 

Toen bekend werd dat Parnassia, tegenwoordig Brijder genaamd, éénzijdig dacht te kunnen regelen een  voetbalwedstrijd te kunnen houden met de  verslaafden en de kinderen op het speelplein, brak er een storm van protest los. Dachten ze nu heus dat de ouders het toe zouden staan dat hun kinderen. die al sinds de opening van dat drugshol door die verslaafden op het plein worden geterroriseerd, met die verslaafden zouden gaan voetballen?


“Want als ze op het plein komen dan raken ze hun pasje kwijt stond Jetta Klijnsma nog te liegen en de gemeenteraad trapte er met open ogen in.


 “Ondertussen waren er al raambiljetten, en huis aan huis oproepfolders gedrukt om de buurtbewoners in kennis te stellen van die voetbalwedstrijd.
Eigenlijk ging alles aan het werk om zaken voor te bereiden en hielden de bewoners in het buurthuis een spoedbijeenkomst.
Heel duidelijk bleken oude wonden open te zijn gemaakt bij bewoners, rustig praten was er al niet meer bij. Ze waren dus echt boos, en ja, ze waren in alle staten voor die zaterdag. Het onbegrip was compleet.
 
De wijkagent was al meteen ingelicht dat de bewoners het niet pikten, en de buurtvaders gingen rondbellen, de bewonersorganisatie werd ingeschakeld, pleinenlint enz, alles was bezig geweest, en terwijl bewoners in het buurthuis waren, en door de felheid het begon door te dringen dat het menens was, kregen we ter plekke de steun en het begrip van degenen die gebeld werden, en uiteindelijk bleek de organisator in samenwerking met verslaafdenzorg het voetbaltoernooi te cancellen. 
Omdat ze in het verleden keer op keer hebben aangetoond, net als de gemeente, totaal onbetrouwbaar te zijn, werden Bert van Alphen en burgemeester Jozias van Aartsen dringend verzocht om deze risicowedstrijd officieel te verbieden en dat gebeurde dan uiteindelijk ook.

Geheel in tegenstelling tot dat illustere duo Bonny en Clyde Klijnsma/Deetman is Jozias van Aartsen van mening dat verslaafden verplicht af dienen te kicken en heeft hij zijn afschuw over die gebruikersruimte bij het kinderspeelplein nooit onder stoelen of banken gestoken.

 De "goedbedoelende gek" die dit plan bedacht, kent én deze bewoners én de geschiedenis van de afgelopen 4 jaren hier dus werkelijk niet. Die  waren niet bij de opening aanwezig, anders hadden ze  al die  boze moeders bijeen gezien op die dag. Het scheelde weinig of ze vraten het drugspand letterlijk op!
 
Doe maar gek, en open een drugspand bij hun kinderspeelplein, en sluit daarna 14 van die moeders en vaders 24 uur op.
En vraag je af, of de buurt hier het drugseiland temidden van deze levendigheid van veel kinderen, voetballende jongens dagelijks, ooit zal accepteren.
Toen we bij de Raad van State de Rechten van het Kind wilden aanvechten stuurden ze ons weg.
Het stadsbestuur had juist gehandeld was de uitslag.**
Ze weten in Holland van gekte soms niet wat ze flikken met drugszaken.
Om dan achteraf doodleuk een voetbaltoernooi te organiseren tussen junks en kinderen/bewoners?
 
De stad van Recht, Vrede en Veiligheid organiseert voor de gezellie een toernooi tussen boze bewoners en junks!
Midden in hartje Schilderswijk.”


Opsluiten moet je dat soort idioten en sluiten dat drugshol.
En zo niet dan moet men dus ook niet gek opkijken als er straks alsnog voor die
Bossche optie gekozen gaat worden, want luisteren is nog steeds hun sterkste kant niet. En wie niet horen wil, die moet maar voelen. Maar je kan natuurlijk weinig verwachten van een bestuur dat naar één of andere gekke Henkie luistert.


 

Even ging er nog het gerucht dat ze, om het gezichtsverlies te beperken, de politie tegen de jeugd zouden laten voetballen, maar dat bleek niet waar te zijn.

Het is in ieder geval niet doorgegaan, maar wel waren op zaterdagmorgen de pamfletten aan de drugsholzijde van de bomen verwijderd.

Ja logisch, die arme junken zouden daar natuurlijk een trauma van kunnen oplopen, dan zou er nog meer geld vanuit de AWBZ naar die "patiënten" moeten en dan is het die Venneparkers hun schuld dat uw ouders straks in het verzorgingingstehuis 2 pyjamadagen krijgen wegens gebrek aan geld.


**Alle drie de rechters van de
Raad van State bleken achteraf PvdA gelieerd te zijn. Net als al die argumenten die ze naar voren brachten om het niet ontvankelijk te verklaren, hadden die hooggeleerden, als ze wilden, evenzovele of zelfs meer argumenten kunnen aandragen om het wel te behandelen.
Maar met onwillige honden.....


1. Wim Hohage. left...
Sat, 10-05-08 2:40 pm

Hoewel ik niet in Den Haag woon kan ik me de verontwaardiging van de buurtbewoners goed voorstellen. En zoals van Aartsen zei: verslaafden dienen onder dwang af te kicken, ze veroorzaken de gemeenschap te veel overlast. Drugsdealers dienen geruime tijd in een opvoedkamp te werk gesteld te worden (zonder uitkering!). Hangjongeren eveneens. Ouders die niet op hun minderjarige kinderen letten, ontvangen na 1 waarschuwing geen kinderbijslag meer. Het moet afgelopen zijn met zoete broodjes bakken, evenals met pappen en nathouden.


2. Fred Gouda left...
Sat, 10-05-08 3:34 pm

Het is maar goed dat die Kool bij ons geen wethouder is. Als hij ons dat zou flikken wat hij met die mensen aan het Vennepark heeft uitgehaald, dan kan hij zich ook laten herkeuren en een cursus rolstoeldansen volgen. Want je moet natuurlijk niet kijken naar wat iemand niet kan, maar wel kan. Ja toch Henk? http:// www.rtvwest.nl/mms_video/2008/0805nws_bijstand.wmv


3. Jordi left...
Sat, 10-05-08 3:52 pm

En waarom krijgen die junken dan wel een uitkering? Ze kunnen stelen mensen beroven en rennen Ze zijn sneller dan speedy gonzales Je hebt helemaal geen gebruikersruimte in die buurt nodig Die kan zelfs buiten de stad Ze lopen de 100 meter in 10 seconden.


4. dhtk left...
Sat, 10-05-08 4:16 pm

Jordi; die mensen noemen ze steevast patiënten en die mythe houdt die zorgindustrie angstvallig in stand. Als patiënt zijnde, krijgen ze via de AWBZ/WMO/MO een persoonsgebonden budget en dat wordt in zijn geheel opgevreten door die Parmaffia of wat er allemaal nog meer aan parasitaire “zorgverleners” omheen zwermt. Omdat je met dit soort neppatiënten heel snel door je geld heen bent als gemeente, hebben de mensen die het echt nodig hebben, zoals jouw bedlegerige moeder bijvoorbeeld, gewoon pech.


5. Jordi left...
Sat, 10-05-08 4:32 pm

Het is natuurlijk ook een beetje dom van mij om te proberen mijn moeder zo lang mogelijk thuis te houden Ik kan haar beter laten verrekken dan wordt ze wel geholpen Aso’s en junken krijgen voorrang maar als mantelzorger mag je de moord steken Die hele zorg voor gewone mensen zal die gemeente een zorg zijn


6. Anal Poet left...
Sat, 10-05-08 4:54 pm

dhtk left ... " Als patiënt zijnde, krijgen ze via de AWBZ/WMO/MO een persoonsgebonden budget en dat wordt in zijn geheel opgevreten door die Parmaffia of wat er allemaal nog meer aan parasitaire “zorgverleners” omheen zwermt. "

Dat heet 'Creative Destruction', mijn beste dhtk.

Dat is gewoon keiharde, rinkelende economie.

En daarbij snijdt het mes aan 2 kantjes

Je maatschappelijk taakje wentel je af op kut-burgerstjes - en dan nog het liefst de zwaksten - en van je toko maak je plots een beursgenoteerd bedrijf.

Qua alles van waarde is weerbaar.

Deze wisseltruc heet: 'verborgen waarde' cashen.

Isse aangepraat hedgefondsbabbels.

En als je er - achter de schermen (dat wel!) - nog een paar (hidden) 'netwerkpartnertjes' omheen hangt, dan snijdt Hét Mes aan nog veuls méúéúéúéúr kanten.

Met nog veuls méúéúéúr beurswaardetje.

En dan krik je de beurswaarde van je kut-toko in no time door het plafond van het Paradijs heen.

Zoals met de jaren '90 Bubble.

Moet je natuurlijk wel zorgen dat de 'hidden debts' wél hidden blijven.

Want als ze - net als met de kredietcrisis/hypotheekcrisis - als een Vallend Zwaard naar beneden komen, dan ben je als eindverantwoordlijke natuurlijk zwaard Dé Lul.

Hebben 'we' eigenlijk een Authoriteit Eindverantwoordelijkjes?

En zo ja:

gaat die dan Hét Zwaard aanscherpjes doen?


7. Mondige burger left...

Je maakt ons niet wijs dat er nog één weldenkend mens is in Den Haag die, die gebruikersruimte, dat drugshol daar open wil houden. Dit doet het imago van onze stad totaal geen goed. Naar de buitenwacht proberen de schijn op te houden van een stad van recht en vrede, maar een totaal verscheurde samenleving in de Schilderswijk. En een stelletje wethouders die je met hun koppen tegen elkaar zou moeten slaan. Het zijn gewoon eigenwijze over het paard getilde arrogante figuren die tot de orde geroepen dienen te worden en als dat niet goedschiks kan, dan maar kwaadschiks. Als ze ook maar een greintje verstand tussen hun oren zouden hebben dan zullen ze toch wel beseffen, dat dit geen stand kan houden. Ze vragen zelf om ellende. We zijn er niet altijd om de korte lontjes in bedwang te houden, dus kom later niet zeuren als er een keer een wethouder overhoop wordt gestoken of geschoten want dan heeft diegene dat aan zichzelf te wijten en we weten zeker dat er niemand in die hele Schilderswijk er een traan om zal laten, buiten die subsidiesponzen dan. Maar dat zijn dan alleen maar krokodillentranen vanwege de wegvallende subsidie. Jozias is niet te benijden met dat oktet. Jozias als dirigent van orkestleden die alleen maar de eerste viool willen spelen. Stuur die maar weg, wij willen graag iets harmonisch in Den Haag.


8. L & B left...
Sun, 11-05-08 12:57 am

Jullie hadden ze niet de kans moeten geven om te voetballen, maar wel op het plein laten komen en dat hadden julllie kunnen filmen, want dan waren ze dus allemaal hun pasje kwijt geweest en had Parmaffia zonder klanten gezeten. Dan hadden ze van armoe moeten sluiten wegens gebrek aan klandizie.


9. Spoorzoeker left...
Tue, 13-05-08 8:43 am

Het zal door die rooien wel weer uitgelegd worden dat die Venneparkers zo onverdraagzaam zijn ten opzichte van die arme verslaafden. Een ongewenste situatie creëren en dan de slachtoffers als daders behandelen. Binnenkort zullen die verantwoordelijken de wrange vruchten van hun beleid plukken. Geloof maar niet dat ze in Spoorwijk de kans krijgen om die opvanparkers zo onverdraagzaam zijn ten opzichte van die arme verslaafden. Een ongewenste situatie creëren en dan de slachtoffers als daders behandelen. Binnenkort zullen die verantwoordelijken de wrange vruchten van hun beleid plukken. Geloof maar niet dat ze in Spoorwijk de kans krijgen om die opvang er door te drukken. Er is straks gewoon niets meer om in op te vangen. Wat moeten we met mensen in Spoorwijk die niet sporen?