Home

Wouter Bos en ik, Shirley...........

08-11-09

Ik, Shirley Marapin, een actieve bewoonster van de Venneparkbuurt in hartje Schilderswijk, voel me de Jannie waar Wouter Bos het in zijn lijsttrekkerspeech van 2006 over had.   

DRUGSHOL VENNEPARK BLIJFT PvdA CAMPAGNE VERSTOREN.  KLIK HIER.  DE ESCALATIE, EEN VOLK IN OPSTAND.      


Video verdwenen?
De video's van You Tube en Daily motion zijn veilig gesteld en hier te bekijken met een videoplayer (zoals VLC)
 

Video verdwenen?
De video's van You Tube en Daily motion zijn veilig gesteld en hier te bekijken met een videoplayer (zoals VLC)

Wouter Bos:

"er zijn heel veel Jannies in Ned. Mensen die niet te beroerd zijn om iets van hun buurt te maken maar op een gegeven moment gefrustreerd en ook gewoon bang opgeven. We kiezen onvoorwaardelijk voor de actieve buurtbewoners, de Jannies van dit land" 
.
Ik, Shirley;
Als de politieke machthebber van de PvdA aan het langste eind trekt, zakt de moed soms wel in mijn schoenen, maar waarom zou ik opgeven als ik voor rechtvaardigheid strijd, als ik strijd om te herstellen wat de PvdA politici fout hebben gedaan in ons buurtje? Ik kies onvoorwaardelijk voor het welzijn, de veiligheid, en het geluk van de dagelijks zovele spelende kinderen op hun eigen terrein, en ik zal blijven strijden tegen de slechte voorbeeldvorming van de veelal criminele junks die de PvdA hen bewust voor hun spelende neus voorschotelt.
 
Wouter Bos  
"We kiezen voor mensen zoals Jannie, de actieve buurtbewoner...., dat zijn de helden die ons land beter maken. Maar ze kunnen het niet alleen, juist op dat moment moeten wij naast hen gaan staan"
 
Ik:
 Juist op dát, dít  moment gaan de PvdA politici uit Den Haag in plaats van naast mij, tegenóver mij staan. Ik heb sterk de indruk dat het hen beter zou uitkomen, zeker nú, als ik mijn mond over de problemen die ze ons hiér hebben bezorgd, zou houden. Maar zo ben ik niet.
 
Wouter Bos:
 "Van probleemwijken maken we kansenzones. We willen extreme makeover van probleemwijken"
 
Ik:
 De PvdA heeft van ónze kansenzone, drugsvrije, Vennespeelplein midden in hartje Schilderswijk een probleembuurt, een drugszone gemaakt, door domweg een harddrugsgebruikerruimte voor 90 zwaar verslaafde junks voor 7 hele dagen per week open te stellen."
 
Wouter Bos:
 "Bij de PvdA niet alleen maar mooie woorden."
 
Ik:
Ik vertrouw die woorden niet, het zijn slechts politieke praatjes, om de onnozelen in te palmen, ook al denk ik dat Wouter Bos het goed bedoelt, is de werkelijkheid iets anders. Wij ervaren het letterlijk. Ik, wij zijn boos op de PvdA, omdat we iedere dag van de week zien hoe ons geliefd buurtje onder onze ogen verloedert, dankzij een PvdA besluit.
 
Wouter Bos:
die zijn mensen opriep om de campagne in te gaan zei o.a.:
"Het is nu een kwestie van luisteren naar de mensen"
"Dat ze moeten weten dat goedwillende burgers altijd op ons kunnen rekenen"
 
Ik:
Hoezo luisteren? Wij hebben slechte ervaringen met het gehoor van de PvdA politici. Op ze rekenen? Wanneer dan?
 
Wouter Bos:
 "Ik wil ervoor zorgen dat de succesvolle mensen niet wegtrekken uit de probleembuurten"
 
Ik:
Als de mogelijke toekomstige leider van dit land, de heer Wouter Bos,  het werkelijk meent, moet hij snel zijn Jetta Klijnsma, zijn Henk Kool en zijn Pierre Heijnen hartgrondig en zakelijk bijpraten. In de praktijk voeren deze mensen namelijk wat anders uit dan wat hun Wouter wil, ze jagen de goede, sterke, succesvolle voorbeeldige mensen weg uit de probleembuurten, door de ergernis van deze mensen op hun hals te halen, door hun buurt te laten verloederen, door fout beleid, en ze dat maar niet willen inzien en vooral niet willen toegeven. Door de goede betrokken gezinnen kapot te maken in hun ooit eens zo geliefde, sfeervolle, gezellige Venneparkbuurt, thans een deal- en drugs en junkenbuurtje geworden, door de PvdA deal in het college en in de raad.
 
Dit nog:
Dit wordt de eerste keer dat ik landelijk géén PvdA meer stem, en velen met mij hier in onze buurt. De PvdA, vroeger altijd mijn, ónze partij alle afgelopen jaren, verdient ons vertrouwen niet meer. Wij zijn bedrogen door de Haagse PvdA.
Wouter Bos, misschien straks echt een goede premier, verdient het dat zijn plaatselijke volksvertegenwoordigers eerlijke politiek bedrijven en ook naar de oproep van actieve buurtbewoners zoals Jannie, zoals Shirley luisteren! 
 
Maar praten met de PvdA hier in Den Haag doe ik nu niet meer, ze hebben ons constant genegeerd en belazerd.
Alle smeekbeden, protestmarsen, acties van bewoners, scholen en al die handtekeningen ten spijt heeft men niet naar ons willen luisteren. En terwijl Wouter Bos stelt, dat de PvdA naar de mensen zal gaan luisteren, gaat die PvdA hier in Den Haag daar dwars tegen in.

Wouter Bos, uw politieke praatjes, zoals extreme makeover voor probleemwijken,  vullen geen enkele praktijk gaatjes, het tegendeel is gebleken bij het Vennepark in de Schilderswijk, door toedoen van uw raspaarden in Den Haag.  Het is dringend tijd geworden dat u uw verantwoordelijke raspaarden, uw handlangers in het Haagse College, tot de orde roept, zodat hun politieke waanzin, ja, want dat is het, hun politieke harddrugswaanzin bij het drukbezochte speelpleintje en voetbalveldje, gestopt wordt.


1. hopscotch left...
Mon, 2-10-06 6:10 pm

Allemaal mooie praatjes van die Bos, maar praatjes vullen geen gaatjes.

Hier in Den Haag heeft de PvdA niets anders dan de bewoners van het Venneplein en als ouderwetse regenten hebben ze al deze mensen van andere herkomst behandeld als een stelletje "dummies."

In onze vroegere kolonieen inclusief de veenkolonien werden de mensen vroeger ook zo behandeld door de regenten.

Albayrak nummer 2 van de lijst is destijds uitvoerig geinformeerd over deze schandelijke gang van zaken en ze liet het allemaal gebeuren, stak geen poot uit voor haar "eigen" mensen.

Met het gevolg dat in een drugsvrije en drugsveilige buurt nu de de criminaliteit welig tiert. En een speelplein van heel veel kinderen gevisiteerd wordt door het bezoek van langdurig verslaafden.

Dus dat is wat de "allochtone" kiezer kan verwachten als die zo dom is, om achter al deze mooie praatjes voor de vaak aan te lopen.

En niets maar ook niets hebben deze mensen hierin te vertellen gehad sterker nog ze zijn totaal genegeerd en nogmaals als "dummies" behandeld.

Schandelijk!!!!


2. hopscotch left...
Mon, 2-10-06 6:19 pm

VOOR DE GOEDE ORDE IK ZAL O.M.OM DEZE REDEN OOK GEEN PVDA MEER STEMMEN:

STEM MAAR OP "

DE PARTIJ VOOR DE DIEREN"

WANT HET IS VEEL BETER OM VOOR EEN RUND TE STEMMEN

DAN OP

EEN RUND.


3. Interniek left...
Mon, 2-10-06 9:09 pm

Treffender kan hij het niet zeggen: Wat Wouter Bos zegt, doet hij NIET!


4. hopscotch left...
Wed, 4-10-06 9:15 am

Albayrak vandaag in de Volkskrant

"Het is bizar. Het lijkt wel of ik permanent loyaliteitsexamen moet doen. Ik neem gewoon het PvdA-standpunt in.’ Nebahat Albayrak, op haar 2de uit Turkije gekomen, had nooit veel nagedacht over de Turkse massamoord op de Armeniërs in 1915. "

Dat is het probleem met Albayrak ze denkt nergens zelfstandig over na. Het is gewoon een "dom blondje" in Turkse uitvoering, wiens enige verdienste is, dat ze in alles slaafs het partijstandpunt overneemt.

Sorry aan de dames voor de nogal discriminerende opmerking "dom blondje" maar het is zoals het is en gelukkig kom je tegenwoordig heel veel voor zichzelf denkende dames tegen waarvan heel veel van andere herkomst al dan niet met hoofddoekje.


5. hopscotch left...
Wed, 4-10-06 10:12 am

Zegt trouwens alles over Wouter Bos, dat die zo'n lief, volgzaam, dametje als Albayrak als nummer 2 kiest i.p.v. een stevige opstandige tante, die hem regelmatig de spiegel voorhoudt en hem met zijn beide poten weer op de grond zet. Want dat heb je als vent op zijn tijd gewoon nodig.

En wat een meesterzet van de voorzitter van de kandidatencie Jeltje van Nieuwenhoven, om in te stemmen met die kandidatuur van Albayrak. Die heeft gedacht wil je het zo jongetje, dan krijg je het zo en haalt hier postuum nog hiermede even haar gram. Want je denkt toch niet, dat die AOW blunder van Bos die hem tot nu toe 20 zetels in de peilingen hebben gekost, zou zijn gebeurd als Jeltje van Nieuwenhoven nog op nummer 2 had gestaan. Maar ik denk dat Jeltje -parlementarier pursang- gewoon weg moest van ons yuppie Bos, die oude dame was hem veel te lastig.

Dus weg 20 zetels en meer een geval van jammer. Maar dat heb je er van als je als manager je gaat omringen met "ja knikkers" en opstandige geesten als bijvoorbeeld Godelieve van Heteren de fractie uitgooit. Die had namelijk wel bijvoorbeeld nagedacht over Irak en Afghanistan en nam een van de fractie afwijkend standpunt in.

Maar dat wil Woutertje ons aller boskaboutertje niet -die omringt zich liever met ja knikkers- dan met zelfstandig denkende mensen. En als je dat doet heb je voor mij inderdaad het statuur van een boskabouter. Nou vindt je overal in de geschiedenis voorbeelden van leiders, die dat na verloop van tijd gaan doen en het merkwaardige is, dat dan altijd hun "Waterloo" heel nabij is.

Zelfs bij de Vara beginnen ze door te krijgen, dat er toch iets aan Woutertje niet helemaal in de haak is -en dat die Blair achtige trekjes heeft- want de introductie van zijn karikatuur in Cafe de Wereld is raak en veelzeggend.


6. dhtk left...
Sun, 8-10-06 10:30 pm

Ze zijn druk bezig de klachten van de overlast en de daarop betrekking hebbende onveiligheidsgevoelens rondom de gebruikersruimten te inventariseren vanwege de komende evaluatie.


7. Ellen left...
Sun, 8-10-06 10:36 pm

Tja, je geeft het wel heel treffend weer. De stapel papieren die ik heb vanwege de gevoerde (en nog te voeren) procedures is net zo groot ...


8. hopscotch left...
Thu, 12-10-06 7:49 am

Albayrak gezien in de wereld draait door "Hoe zo een standpunt hebben t.a.v. de Armeese kwestie-" Ze hield tov de Turkse ambassadeur haar kaken stijf op elkaar. Zo is dat met dat meissie haar grote verdienste is, dat ze zo interessant kan zwijgen.


9. hopscotch left...
Sat, 14-10-06 8:19 am

Vandaag in AD "Kamerlid Albayrak tart PvdA' "Dat Nederlanders van Turkse afkomst op het matje worden geroepen vanwege de Armeense kwestie is "hypocriet." Dat zegt de nummer twee van de PvdA Lijst Nebahat Albayrak, zelf ook geboren in Turkije. Ze geeft in een interview met deze krant voor het eerst blijk van haar emoties. Iedereen heeft de mond vol van integreren en meedoen. Maar als het puntje bij paaltje komt worden mensen weggezet als een stelletje Turken met extremistische ideeen.

Afgezien van het feit, dat ik het helemaal niet met haar eens ben en dat zal ik hierna uitleggen, komt haar hulde toe, dat ze nu eindelijk eens een keer ballen toont en een standpunt inneemt.

Ik ben het helemaal niet met haar eens, omdat ik vind dat zij als Nederlanders gewoon het feit op zich van wat daar gebeurd is kunnen erkennen. Stel je voor dat er iemand op de kieslijst zou staan, die de holocaust zou ontkennen of het feit dat de VOC o.m. rijk is geworden met slavenhandel en de handel in opium.

Als ze als woordvoeder voor de PvdA inzake het drugsbeleid nu ook eens een eigen standpunt gaat innemen t.a.v. de vestiging van gebruikersruimtes aan speelpleinen in sociaal zwakkere buurten, dan zijn we weer een stapje verder.

Want daar hebben we van Albayrak nog niets mogen vernemen. Ze heeft in ieder geval door dat je als nummer van 2 van de PvdA lijst niet eeuwig als een grijze muis kan blijven verstoppen.


10. devega left...
Mon, 9-11-09 10:00 am

Wouter Bos zoekt alleen typjes zoals een Dijksma, dom, geen eigen mening, marionetachtige trekjes. Dus is het niet zo heel vreemd dat hele eigenaardige trekpoppetjes zoals een Kool, Heynen Norder, Baldewsingh, Klijnsma en noem ze maar op dezelfde truuken uithalen. Kijk maar eens wat er nu gebeurt. Er wordt met geld gesmeten, de subsidies vliegen je om je oren, vriendjes worden aan de vreemdste baantjes geholpen, de hielenlikkerij viert hoogtij. Ik heb medelijden met v, Nieuwenhoven, ze erft een partij van eersteklas hufters die totaal geen boodschap hebben of hadden aan de Haagse burger. Was het v. d. Vennepark maar de enige miskleun, helaas is half Den Haag verziekt en vernield door deze regentenbende in innige samenwerking met die domme kraaiers van GL en ons rekenwonder van de VVD.


11. vera left...
Mon, 9-11-09 2:03 pm

In Leiden is het precies hetzelfde. De rode wethouder en burgemeester parkeren uitgerekend in de meest populaire en meest kinderrijke wijk van Leiden een junkenpaleis. Dit is in het Joods Weeshuis, een monument wat voor MILJOENEN verbouwd is. En de reden: "de wijk kan het hebben"en nog een mooie": "het is juist goed voor kinderen om in aanraking te komen met mensen die er anders uitzien"(junks dus). mensen die protesteren worden bedreigd en ontslagen........

rgemeester parkeren uitgerekend in de meest populaire en meest kinderrijke wijk van Leiden een junkenpaleis. Dit is in het Joods Weeshuis, een monument wat voor MILJOENEN verbouwd is. En de reden: "de wijk kan het hebben"en nog een mooie": "het is juist goed voor kinderen om in aanraking te komen met mensen die er anders uitzien"(junks dus). mensen die protesteren worden bedreigd en ontslagen........