Home

Oudejaarsnacht, 188 aanhoudingen in Den Haag.

posted Tue, 1-01-08
Nog even vlak voor zijn afscheid heeft Deetman de politie dusdanig geďnstrueerd dat er maar liefst 188 aanhoudingen zijn verricht.

Volgens de meldkamer stonden er tussen 21.30 en 03.00 uur
ruim 50 auto’s in brand, waarvan zo’n 20 alleen al in de Schilderswijk.  
Zie
het overzicht van deze meldingen. 
Uiteindelijk bleken er totaal 109 auto's te zijn uitgebrand volgens RTVwest.

“Het aantal aanhoudingen ligt zo hoog omdat de politie een BIJNA zerotolerancebeleid voert”Molenwijk Stuwstraat

Tussen geheel en bijna ligt dus nu net de rekening die bij de burger wordt neergelegd.

Het zal je eigen autootje maar zijn, dat alleen WA verzekerd is.
Kan je nu de gemeente aansprakelijk stellen? 

Die 188 aanhoudingen staan wel in schril contrast met de resultaten in 020-Gaza waar dus gewoon niemand werd aangehouden naar aanleiding van dit incident;

Een groep van enkele tientallen jongens heeft tijdens de jaarwisseling het politiebureau op het August Allebéplein in Slotervaart belaagd.
Ze vernielden ruiten. Ook staken ze drie politieauto's in brand, waaronder een surveillancevoertuig en twee burgerauto's. Dat maakte een politiewoordvoerder dinsdag bekend. Het incident gebeurde rond 0.45 uur. De Mobiele Eenheid ging vervolgens de wijk in om verdere ongeregeldheden in de kiem te smoren, maar hoefde niet in te grijpen. De politie heeft vooralsnog
niemand aangehouden.

Niemand aangehouden, je politieauto wordt in brand gestoken maar er is niemand aangehouden.
Er zal toch begonnen moeten worden met een andere aanpak, want dat theedrinken helpt niet echt zo te zien. 

Maar ook de blanke Hollanders zijn zich weer (on)behoorlijk  te buiten gegaan.

In Woudenberg moest de ME 200 tot 300 rellende blanke jongeren uit elkaar jagen die de boel kort en klein sloegen.
Ze werden door de ME met charges uit het dorpscentrum verdreven. De jongeren gooiden vuurwerk en flessen naar agenten en vernielden winkelruiten. Er werden diverse aanhoudingen verricht.

We zijn blij dat we kunnen constateren dat rellen, vernielen, beledigen, uitschelden, politie treiteren enz. een typisch Nederlands blank gebruik is.
De jongeren in Slotervaart met een Marokkaanse achtergrond zijn wat dat betreft dus uitstekend geďntegreerd en zouden een prijs moeten krijgen.
Misdragingen hebben zo te zien dus niets te maken met een etnische achtergrond.

Blijft dan nog wel de vraag waarom in Woudenberg en in andere plaatsen wel hard werd opgetreden tegen Hollanders en tegen de Slotervaartse relschoppers dus niet.

Dumpert.
Zuiderstrand Duindorp vreugdevuur

1. Ben uit Hoogeveen left...
Tue, 1-01-08 10:05 pm

@Blijft dan nog wel de vraag waarom in Woudenberg en in andere plaatsen wel hard werd opgetreden tegen Hollanders en tegen de Slotervaartse relschoppers dus niet.

Das zielig tegen die kansenjochies, ze hebben het al zo slecht. Iese diskriminasie. Zijn jullie lekker mee met die Klijnsma. Dat is een nog grotere theebaal dan die Cohen. Nou Hagenaars veel geluk er mee en niet stiekem terugsturen naar Hoogeveen als ze uitgerangeerd is.


2. Patrick left...
Tue, 1-01-08 10:27 pm

Klijnsma is voor mij het voorbeeld van hoe linkse struisvogelpolitiek een maatschappij om zeep kan helpen.


3. Freek left...
Wed, 2-01-08 3:15 am

Als er ooit een prijs wordt uitgeloofd voor het effectief afzeiken van een gemeentebestuur dan kunnen ze jullie voordragen. Leuk om toch een beetje op de hoogte te blijven als oud Hagenaar hier in New York. En voor al die zielige Hagenaars, toch een gelukkig 2008 al zal dat niet meevallen met dat gemeentebestuur van jullie.


4. Mondige burger left...
Wed, 2-01-08 2:20 pm

“Klijnsma kreeg als formateur het verwijt er niet in geslaagd te zijn meer dan één vrouw het college in te loodsen.” Nee dat was ook helemaal niet de bedoeling. Vrouwen prikken die ballonnetjes van haar door. Daar helpt die valse grijns van onze Jellejetta niet. Mannen zijn te belazeren, vrouwen niet. Zie het interview met een journaliste en een wethoudster die zichzelf klem zet.


5. Gekwetste Hollander left...
Wed, 2-01-08 7:48 pm

Men vergeet misschien hoe wij in ons land gekwetst worden? Onze auto's worden in de fik gestoken, onze vrouwen voor hoer uitgescholden, onze ouderen beroofd en geschoffeerd, zwembaden worden gesloten, oorlogsmonumenten vernield, Joden en homo's bespuugd, feestdagen vergald. Allemaal uit gebrek aan respect VOOR ONS!!! De Hollander is in de ogen van de gemiddelde moslim een Christenhond, een ongelovige, die volgens de Koran NIETS waard is, zelfs gedood mag worden en die theezuiper, die Cohen de boel maar bij elkaar houden. Laat maar uit elkaar knallen, dan lost er misschien een keer iets op. dan gebeurt er wat en hopelijk een keer ten goede.


6. Na mij de zondvloed left...
Thu, 3-01-08 7:22 pm

Dat gezever van Cohen is een laatste wanhopige poging om nog iets bij-een te willen houden van een schijnbare multiculti samenleving terwijl deze reeds tot op het bot verdeeld is naar twee polen toe; De ene van overwegend kansloze 1e 2e en 3e generatie moslim-allochtonen die het verdomt om zelfkritisch te zijn en de westerse maatschappij naast zich neerlegt als een decadente diaspora van joden, christenen en vooral ongelovigen en aan de andere kant een gefrustreerde autochtone bevolking die er de buik meer van vol heeft om lijdzaam toe te moeten zien dat de sociale-maatschappelijke problemen m.b.t. de 'integrasie' in rap tempo de pan uitrijzen terwijl de politiek zich druk maakt, of fietsverlichting nou wel of niet op heft om lijdzaam toe te moeten zien dat de sociale-maatschappelijke problemen m.b.t. de 'integrasie' in rap tempo de pan uitrijzen terwijl de politiek zich druk maakt, of fietsverlichting nou wel of niet op het rijwiel zelf bevestigd moet zijn.