Allochtone Hogeschool leerlingen spelen Haagse welzijnsmaffia in de kaart

Jongeren uit de Haagse Schilderswijk hebben veel ambitie, maar kunnen hun dromen moeilijk waarmaken doordat ze uit die wijk komen. Dat blijkt uit een onderzoek van de Haagse Hogeschool. In de Schilderswijk is bij veel gezinnen sprake van een kloof tussen hen en de Nederlandse samenleving. Ouders kunnen hun kinderen moeilijk steunen, omdat er argwaan is tegen die samenleving. Ook is het niet gebruikelijk om hulp te vragen wanneer dat nodig is.
Het onderzoek is gedaan door allochtone leerlingen van de Haagse Hogeschool en is woensdagmiddag aangeboden aan wethouder Karsten Klein.
Lees hier het volledige rapport
Bron RTV West

Drdat ze uit die wijk komen.
Met andere woorden; de wijk moet plat, dan zijn we van het probleem af.
Het echte probleem is echter de marktwerking van welzijn en alles wat eromheen hangt.
Die de zielige allochtonen alleen maar zien als een middel tot. om hun zakken te vullen.

We zouden tegen die jongeren willen gillen; zrg dat je uit die wijk komt!!
Zie het maar als een grote vijver en daar zwemmen jullie in. En jullie hebben iets heel belangrijks in je bek. Een stmkaart.
Elke 4 jaar komen de dames en heren politici in die electorale vijver vissen naar je stemkaart. Die vijver moet daarom zo vol mogelijk zijn.

Vroegah kwamen er arme mensen in dergelijke wijken wonen en daar was niks mis mee. De kinderen ontwikkelden zich, gingen werken, trouwen en dan naar de Vinexwijken voor een huis met tuin voor hn kinderen. Maar je ziet in die Schilderswijk geen enkele doorstroming. Al dertig jaar lang staat het gewoon stil.
Als je s ochtends in die straten gaat kijken dan zie je niet n auto van zijn plaats komen.

En onze welzijnsmaffia die Bende van Vier lacht zich ziek, evenals de politiek.
Zoals dat PDF rapport dat door welzijn werd geschreven toen Culturalis zich had gevestigd op de plaats van het voormalige Volksbuurtmuseum.
In dat rapport werden er aanbevelingen gedaan dat er een grand cafe en een sportaccomodatie moesten komen. Want daarmee zou de kans voor het behalen van en startkwalificatie vergroot worden.
Het stond er echt.

"Voor de totstandkoming van de 12+ cluster is de nieuwbouw van een sportaccommodatie en grand caf en de (fysieke) modernisering van enkele buurthuizen noodzakelijk naast de aanbieding van aanvullend programma.  Mogelijke locaties voor uitbreiding sportvoorziening (zalen en skatebaan): achter Theater Culturalis of deelgebied Hannemanplantsoen 
Resultaat 
De 12+ cluster zal alle jongeren in de wijk aanspreken. Daardoor ontstaat er indirect minder overlast op  straat en zullen meer jongeren een startkwalificatie behalen.

En dat in een officieel raadstuk van de gemeente Den Haag

En er moest en zou een Cruijf Court aangelegd worden boven die al 18 jaar ongebruikte lekke parkeergarage aan de Gerard Doustraat onder Culturalis en daarnaast.
Voor het schoonvegen van dat parkeerdak, het aanbrengen van een laag aarde, wat drainagepijpen, graszoden, hekken en verlichting dat  240.000 - 400.000 euro had mogen kosten, werd gefinancierd met maar liefst 1,4 miljoen euro subsidie van de EU en de gemeente.
Mag u raden in welke zakken dat is verdwenen.

De buurt , ja die allochtonen zelf, die wilde het niet eens.
Wr een voetbalveld? Het regent 220 dagen per jaar in Nederland, wat moeten we ermee?
Leer die gasten eens wat nuttigs waar ze wat aan hebben. Hoeveel mensen kunnen er nu met voetballen hun brood verdienen?

Waar het dus in feite om draait is dat de Schilderwijk voor de buitenwacht gewoon een gribus moet blijven. Het levert namelijk geld op. Voor de bewoners schiet het niet op, maar daar gaat het helemaal niet om.

Reageer....

 

Video verdwenen?
De belangrijkste video's van You Tube en Daily motion zijn veilig gesteld en hier te bekijken
met een videoplayer (zoals VLC)Meer over dat geweldige (kuch) Imar project.

03-11-07 Haagse Marokkanen eisen stopzetting IMAR project.

09-11-07 Rabin Baldewsingh speelt Marokkaanse organisaties tegen elkaar uit.

17-01-08 Het Marokkanenproject IMAR blijft de gemoederen bezig houden.

14-01-08 "Onafhankelijke" commissie presenteert rapport IMAR   Donnergelden.

 

 

 

 

 

Bladwijzer startkwalificatie