de digitale Hofstad   online sinds 1994 connected by PINE
start ]  nieuws |  agenda |  info |  lists [  zoek

NIEUWS

Heb je persberichten, ingezonden brieven of wil je zelf regelmatig berichten plaatsen op DenHaag.Org? Mail dan naar redactie@denhaag.org!
(Pers)berichten
PsyQ...... bekende naam toch?!
door Hannes Zeehond, 26/06/2005, 14:01

Vreemde zaak, dat PsyQ, een nieuw "merk" (zo heet dat volgend hun PR, alsof ze een nieuw wasmiddel in de markt zetten) van Parnassia Groep, speciaal bedoeld voor de Haegsche doolende Mensch!

Obesitas, ADHD, persoonlijksheidsproblematiek, depressies... Ze draaien er sinds deze week in Den Haag op de hoek van het Westeinde en de Lijnbaan hun hand niet voor om. 115 Kamers. Een prachtig gebouw. Een batterij vol hulpverleners.

Alleen, die naam.... wat is er toch met die naam? Is die merknaam wel zo nieuw???? En ook die mooie poster met een blauwe lucht en een witte wolk waarachter de zon begint door te komen, wanneer je binnenkomt in de hal. Waar ken ik die toch van????

Enfin, zoals zo vaak krijg ik de oplossing van Google via internet.

De Haagsche Courant heeft desgevraagd geen interesse en ook PsyQ heeft het te druk met intake-gesprekken, dus oordeelt u dan zelf maar of hier het merkenrecht niet is overtreden.... Of zouden ze het toch niet stiekem hebben gedaan die PsyQ-ers. Maar ja, de naam Parnassia hadden ze weer ""geleend" uit het boek "Ver Heen", van wijlen prof dr Kuyper, hoogleraar psychiatrie, die in de jaren tachtig zelf in een psychotische depressie belandde. Ik vertrouw die zielenknijpers niet. Nou ja, misschien ben ik wel ziekelijk achterdochtig en moet ik hoognodig naar PsyQ aan de Lijnbaan 4!

Enfin, hier dus die andere, Duitse, PsyQ: http://www.psyqnetz.net/psyq/test3.html


Bron: hannespress


Zoek naar:
Zoek in:
en in:
een van de woorden alle woorden


© Copyright 1995-2002 Stichting NetYes/de digitale Hofstad. Zie Info voor meer informatie.
Technische vragen/opmerkingen? Mail naar webmaster@denhaag.org
Redactionele vragen/opmerkingen? Mail naar redactie@denhaag.org
Sponsor worden/Adverteren? Mail naar info@denhaag.org
Technische vragen/opmerkingen? Mail naar webmaster@denhaag.org
Redactionele vragen/opmerkingen? Mail naar redactie@denhaag.org
Sponsor worden/Adverteren? Mail naar info@denhaag.org

(Wij smeken u op onze blote knietjes om E-Mail te versturen als gewone tekst, zonder HTML of toegevoegde Word-documenten, plaatjes en andere zaken die wij slechts met veel pijn en moeite kunnen ontcijferen. Bedankt!)