Jettah Knettah als Staatsecreetaris


Jetta Cleansma / Clownsma / Kletsmaar / Kleunsma Klijnsma wordt de opvolgster van Aboutaleb en dus Staatsecreetaris.

De kreet Staatsecreetaris komt uit het Hægsch Onbestuurlijk Woordenboek 2006 en ik hield het toen niet voor mogelijk dat Jettah Knettah ooit de landelijke politiek in zou gaan. Deze dame is geen geen plaatsverangende Obama maar eerder een Odrama.

Tijdens deze discussie was Klijnsma toevallig even vergeten te melden dat ze toen al in onderhandeling was met de initiatiefnemers van het House of Humanity. Normaal gesproken leidt een dergelijke blunder tot aftreden. Aldus Julius Pasgeld in Blundermuseum.

Jetta kreeg het ooit voor elkaar om een harddrugsgebruikersruimte neer te zetten op een locatie waar je niet eens een koffieshop zou neerplempen met uitzicht op het van der Vennepark waar vroeger de kinderen konden spelen. Alternatieven negerend heeft dit drugshol geleid tot iets wat onder de naam Mondige Burger op het internet te vinden is.

Van Stolpera naar de glazen stolp van Pechthold is maar een kleine stap voor Jetta maar Den Haag is van deze brokkenpiloot af en maakt van een haags probleem een landelijk probleem, heel erg democratisch.

Ik denk dat Hans van der Waal het echt niet meer kan volgen daar hij vanwege Klijnsma zijn lidmaatschap van de PVDA opzegde. Hoe de PVDA tot het besluit gekomen is om deze dame naar voren te schuiven weet ik niet en eerlijk gezegd wil ik het niet weten.