Naar de beginpagina van Mondige burger

 

  
Bij Het Drugshol

De muziek start vanzelf   Tekst opnieuw vanaf het begin________________________________Als de dag begint..........Op een koude Haagse morgen loopt er een junk toch over het Vennepark naar het Drugshol. ...............En een moeder huilt...........................Er is één ding wat ze echt niet wil. Naast haar huis, die ellende en dat gegil bij het Drugshol....... Heb toch medelij, sta die arme ouders bij, het wordt hen toch ook wel eens allemaal te veel. Kijk nou eens naar jou en mij, staan wij er als blinden bij of draaien wij onze hoofden af en gaan we gewoon ons gang..... Ach de wereld draait............................ En een klein ventje met z'n baseballpet, speelt in de gangen van een nieuwe flat, naast het Drugshol........... En hij ziet een junk..............................die breekt in bij een oude vrouw, rooft haar huisje leeg, slaat haar bont en blauw, naast het Drugshol. En op een dag, moest het eens gebeuren, een junk slaat zomaar door, hij wordt echt gek, molt een kar, wordt ontdekt en hij komt niet far en een moeder huilt ....en de mensen staan om die auto's heen, de junk zit vast en de bewoners boos naast het Drugshol,.... Maar de junk die sterven gaat .....ziet zelf ook geen uitweg meer en hij spuit zich langzaam, onder toezicht dood... in het Drugshol....  en ook zijn moeder huilt.... bij het Drugshol...... bij het Drugshol.....bij het Drugshol.

 

Gebruikersruimten lossen niets op, (verplicht) afkicken wel.

Voor de complete tekst, klik hier.

Verslaafde sloopt 6 auto's, zie hier.

Het zou zinvoller  zijn als de gemeente zich meer zorgen maakte over de geringe motivatie tot afkicken i.p.v. de verslaafden het naar de zin te maken op een manier die niet aanspoort tot acceptabel gedrag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volledige tekst.

Als de dag begint......Op een koude Haagse morgen loopt er een junk toch over het Vennepark naar het Drugshol. ....En een moeder huilt......Er is één ding wat ze echt niet wil. Naast haar huis, die ellende en dat gegil bij het Drugshol..... Heb toch medelij, sta die arme ouders bij, het wordt hen toch ook wel eens allemaal te veel. Kijk nou eens naar jou en mij...staan wij er als blinden bij of draaien wij onze hoofden af en gaan we gewoon ons gang..... Ach de wereld draait.... En een klein ventje met z'n baseballpet, speelt in de gangen van een oude flat, naast het Drugshol... En hij ziet een junk...die breekt in bij een oude vrouw, rooft haar huisje leeg, slaat haar bont en blauw, naast het Drugshol. En op een dag, moest het eens gebeuren, een junk slaat zomaar door, hij wordt echt gek, molt een kar, wordt ontdekt en hij komt niet far en een moeder huilt ....en de mensen staan om die auto's heen, de junk zit vast en de bewoners boos naast het Drugshol,.... Maar de junk die sterven gaat .....ziet zelf ook geen uitweg meer en hij spuit zich langzaam onder toezicht dood... in het Drugshol.... en ook zijn moeder huilt.... bij het Drugshol...... bij het Drugshol.....bij het Drugshol.

Naar boven